HAOS!

SKANDAL! SRBIMA ZABRANJENO DA ORGANIZUJU UTAKMICE NA "KOSOVU"! Stigao dopis iz policije - obavešten i FSS!

Autor Nemanja Stanojčić

Srbima je zabranjeno da na Kosovu organizuju utakmice i treninge.

Izvor: MN Press

Skandal! Srbija neće moći da organizuje utakmice ni treninge pošto je stigao dopis od policije tzv. "Kosova" koji je to zabranio. Prema tom dokumentu "nisu dozvoljeni događaji koje ne organizuje Olimpijski komitet tzv. Kosova, sportske federacie i klubovi registrovani u sistemu piše "Sportski žurnal".

U tekstu se navodi i da je zaprećeno privođenjem lica učesnika sportskih događaja koje ne dozvoljava vlada "Kosova". Uz to je granična olicija dobila nalog da ne dozvoli ulazak u južnu srpsku pokrajinu sportskim klubovima iz Srbije koji nemaju poziv ili dozvolu od sporstkih saveza tzv. Kosova.

Potvrdio je to i Igor Uljarević, predsednik fudbalskog saveza Kosova i Metohije. "Policija nam je dolazila u četvrtak i zapretila privođenjem organizatora utakmica i učesnika. Zabranili su nam čak i treninge. Ovo je najveći oblik diskriminacije. Obavestili smo FSS o velikom problemu, a naša krovni savez obratiće se i državnim organima Republike Srbije i postupićemo u skladu sa njihovim preporukama", rekao je Uljarević.