NASTAVLJA SE...

NEĆU DA IDEM IZ MAKABIJA BILO GDE! Zvezda poslavila ULTIMATUM Baharu, a Izraelci "dave" novog trenera crveno-belih...

Autor Milutin Vujičić

Priča o dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu se polako pretvara u sagu u izraelskim medijima.

Izvor: Profimedia

Već dve nedelje priča se o dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu, međutim zvanične potvrde i dalje nema. Najverovatnije je neće ni biti dok se ne završi sezona, međutim to ne znači da pre toga neće sve biti gotovo. Nakon što se pojavila informacija da je Olimpijakos kontaktirao Bahara, Crvena zvezda je uslovila Izraelca da joj je potreban odgovor što pre, odnosno jasno su mu stavili do znanja da ga neće čekati zauvek.

Tako sa jedne strane Zvezda "pritiska" Bahara, a sa druge strane izraelski mediji koji su opet želeli da čuju zbog čega to hoće da napusti Makabi Haifu, kada je na putu da dođe do treće uzastopne titule.

"Neću napustiti Makabi iz Haife za bilo kakav tim, imam cilj i upravo smo načinili korak napred ka njemu. Već sam rekao da postoji ponuda i interesovanje, ali da vas podsetim, ja sam sada trener Makabija iz Haife. Ukoliko nešto treba da saopštim, saopštiću vam javno. Neću slati poruke preko medija", poručio je Bahar na konferenciji za medije na kojoj ponovo nije hteo da otkriva svoje karte za predstojeće leto.

"Volim izazove, ali i Makabi je veliki izazov, najveći u ovom trenutku je osvajanje treće titule prvaka i plasman u Ligu šampiona. Ne znam šta će biti sutra ili za godinu dana, to može samo da vas omete. Rekao sam igračima da nikada ne znate šta će biti sa mnom ili sa njima".

U međuvremenu, ni Crvena zvezda nije potvrdila da se vode pregovori kako ne bi ometala trenera Miloša Milojevića koji bi već u ponedeljak mogao da obezbedi titulu na "Marakani", čak sedam kola pre kraja Superlige.