Uživo

ZVEZDA OVERILA TITULU NA PRAZNOJ MARAKANI! Šampionska žurka počinje za 24 SATA - pod jednim uslovom!

Crvena zvezda pobedila Radnički 1923 i napravila još jedan korak ka osvajanju ttule

Izvor: MN Press

Crvena zvezda pobedila je Radnički 1923 2:0 (1:0) u mirnoj utakmici na praznom stadionu "Rajko Mitić", na kojem nije bilo publike zbog podrške Delija Ratku Mladiću. Golove za novog-starog šampiona Superlige postigli su Aleks Vigo u 6. minutu udarcem sa 16 metara i Stefan Mitrović u 78, posle odličnog trka po desnoj strani. Ovom pobedom, Zvezda je osvojila 82. bod i sada zavisi od TSC-a i Čukaričkog da li će to biti dovoljno da već u utorak bude proglašena šampionom.

Ako TSC u utorak ne pobedi Voždovac u gostima i ako Čukarički ne savlada Partizan, ekipa Miloša Milojevića će za 24 zvanično postati novi-stari prvaci i osvajači šeste uzastopne titule prvaka Srbije. Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je Zvezda pobedila Radnički 1923 u mirnoj utakmici, bez previše uzbuđenja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
19:58

KRAJ - ZVEZDA JE POBEDILA RADNIČKI 2:0

Golovima Aleksa Viga u 6. minutu i Stefana Mitrovića u 78, Crvena zvezda je rutinski pobedila Kragujevčane 2:0 (1:0) i osvojila još tri boda. Crveno-belima će to biti dovoljno da osvoje titulu ako u utorak ne pobede TSC i Čukarički.

Izvor: MN Press

19:42

GOL - sada jeste 2:0!

Ponovo Stefan Mitrović! Odličan prodoro Zvezdinog krila po desnoj strani, snažan udarac u donji levi ugao i 2:0 za Crvenu zvezdu. U toku je 77. minut.

19:41

Umalo 2:0 za Zvezdu

Stefan Mitrović gađao je snažno sa leve strane, u bližu stativu, ali tu je bio spreman golman Radničkog, Miloš Mladenović (21)

19:35

Prva šansa Zvezde u drugom delu

Katai je gađao glavom posle kornera, pokušao sa malo više od 10 metara i promašio gol. S obzirom na to da se ništa uzbudljivo nije dogodilo u kaznenom prostoru gostiju od poluvremena, ovo je najbolja prilika crveno-belih od pauze.

U toku je 71. minut

Izvor: MN Press

19:30

Preti Radnički

Defanzivac Kragujevčana Ivanović pokušao je da volej-udarcem zapreti Milanu Borjanu, gađao je dobro, ali je ipak lopta otišla pored desne stative gola crveno-belih.

U toku je 67. minut meča

19:29

Izmene

Pošto se ništa zanimljivije od toga ne događa na terenu, vredi napomenuti da je trener Zvezde Miloš Milojević u 65. minutu uveo u igru Stefana Mitrovića umesto Mirka Ivanića, kao i Nikolu Mituljikića umesto Jegora Pruceva. Još na pauzi je ubacio Srđana Mijailovića umesto Slavoljuba Srnića

Izvor: MN Press

18:45

Radnički napada dok se bliži poluvreme

Kragujevčani vrše pritisak na favorita i žele da izjednače pre pauze. Ipak, za sada nema konkretne šanse, dok Zvezda izdržava nalete gostiju.

18:40

Ovako je Zvezda povela

Pogledajte gol Aleksa Viga u 6. minutu:

Aleks Vigo
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:36

Preti Radnički!

Činedu je u 29. minutu protrčao po desnoj strani, oštro "zavrnuo" loptu na dalju stativu, a tamo Evandro nije uspeo da je stigne i ubaci u gol. Bila je ovo najbolja šansa Kragujevčana do sada.

Izvor: MN Press

18:21

Ovako izgleda prazna "Marakana"

18:15

Navijači Zvezde dobro pamte rezervistu Radničkog 1923

Nekadašnji napadač crveno-belih Luka Milunović (30) sada igra za Radnički 1923 i današnji meč počinje sa klupe. On je na "Marakani" igrao od 2012. do 2014. godine i osvojio je Kup i titulu Superlige. Pamti se da je bio heroj derbija protiv Partizana u martu 2012, baš na stadionu na kojem je danas gostujući igrač.

Izvor: MN Press

18:07

GOL - ZVEZDA ODMAH POVELA 1:0!

Strelac za crveno-bele je Aleks Vigo, u 6. minutu.

Kings Kangva prethodno je snažno izveo slobodnjak sa oko 25 metara, pogodio stativu, a lopta se odbila do Argentinca koji je sa ivice kaznenog prostora vratio u mrežu - 1:0.

18:00

Meč je počeo!

17:42

Ovo je tim Radničkog 1923

Dejan Joksimović, trener Radničkog 1923, izveo ja teren ovaj tim od prvog minuta: Mladenović - Vlajković, Ponjević, Miličić, Pecelj, Krajišnik, Ivanović, Malić, Đurić, Evandro, Činedu. On je jedan od nekolicine trenera koji ove sezone rade na istoj poziciji od početka, a danas nije mogao da računa na bivšeg ofanzivca Čukaričkog Milutina Vidosavljevića i Stefana Čolovića, takođe, bivšeg igrača Čuke.

Izvor: MN Press

17:29

Milojević izveo ovaj tim!

Crvena zvezda nastupiće protiv Kragujevčana u ovom sastavu: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Rodić - Mijailović, Kangva - Prucev, Ivanić, Katai - Rakonjac

Jegor Prucev (20 godina, na slici), ofanzivni vezista iz Krasnodara, dobio je šansu u startnoj postavi kraj Ivanića i Kataija.

Izvor: DT/© MN press, all rights reserved

17:28

Oni će danas suditi

Glavni arbitar je Marko Delibašić, prvi pomoćnik Atila Harman, drugi Nikola Rijavec, a četvrti sudija Andrija Stojanović. VAR sudija je Đorđe Maksimović, a asistent VAR sudije Milan Minić

Izvor: MN Press

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
17:24

Marakana "zaključana" zbog podrške Ratku Mladiću

Crvena zvezda dočekuje Radnički 1923 pred praznim tribinama, jer je FSS kaznio nove-stare šampione Superlige na osnovu poruke iz FIFA. Krovnoj fudbalskoj federaciji je dojavljeno da je na stadionu "Rajko Mitić" isticana podrška Ratku Mladiću uz transparent i skandiranje na utakmici protiv Novog Pazara. Zbog ovoga je Zvezda kažnjena.

17:22

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Duel Crvena zvezda - Radnički 1923 počinje u 18 časova, pratite ga u tekstualnom prenosu uz MONDO.

Ukratko

  • Zvezda - Radnički 1923 2:0
  • Prazne tribine zbog podrške Ratku Mladiću
  • Zvezda danas osvaja titulu?
učitaj još +