Strašno

SKANDAL! POZNATI GOLMAN SILOVAO MALOLETNICU: Policija ga privela, kod njega je pronađena i DROGA!

Autor Nikola Lalović

Iskusni čuvar mreže grčkog Volosa Boris Klaiman uhapšen je u Grčkoj zbog seksualnog zlostavljanja maloletnice.

Izvor: Profimedia

Grčki Volos je otpustio svog čuvara mreže samo nekoliko dana nakon što je Boris Klaiman bio heroj tima u remiju bez golova sa Panatinaikosom. Rzalog za to je to što je Izraelac ukrajinskog porekla optužen za seksualno zlostavljanje maloletnice!

Policija je saopštila da je kod Klaimana prilikom privođenja pronađena i droga, a on je prema navodima grčke i izraelske štampe napastvovao neimenovanu maloletnicu u noćnom klubu. Iskusni golman je uhapšen u utorak rano ujutru dok se još uvek nalazio u noćnom klubu, a zajedno sa njim je uhapšeno ukupno šest osoba, od čega četvoro državljana Belgije i jedan Grk.

Boris Klaiman ima 32 godine i u karijeri je jednom nastupio za nacionalni tim Izraela. Rođen je u Ukrajini, ali kada je imao deset meseci roditelji su mu se preselili u Izrael gde je proveo najveći deo fudbalske karijere. Igrao je za Hapoel Kfar Sabu, Hapoel Tel Aviv, Makabi Hercliju, a najveći trag je ostavio u Beitaru iz Jerusalima. Iz domovine je otišao 2018. godine kada je potpisao za kiparski ENP, a u Volosu je bio od 2020. godine. 

Sada se čeka istraga protiv njega i podizanje optužnice, a možda ovo bude i kraj profesionalne karijere za 32-godišnjeg golmana.