Uživo

PARTIZANOV MEČ NEĆE BITI NASTAVLJEN! Baklje, tuča navijača sa policijom i JEZIVE slike na Banovom brdu!

Utakmica Čukarički - Partizan je prekinuta i biće nastavljena u sredu posle haosa. Za to vreme, TSC je "overio" drugo mesto.

Izvor: MN Press

Utakmica Partizan - Čukarički nije odigrana i biće nastavljena u sredu. Nakon što su Grobari ubacivali baklje na teren i skandirali "Uprava napolje", Žandarmerija ih je izbacila sa tribine, a sudija Milan Mitić je dva puta pokušao da nastavi utakmicu. Ipak, kod oba "restarta" sa tribine su ubacivane stolice, pa su se igrači i drugi put povukli i nisu se vratili. Nastavak je zakazan za sredu u 18 časova.

Za to vreme, TSC je pobedio na gostovanju Voždovcu 3:1 i "overio" drugo mesto pred plej-of. Ekipa Žarka Lazetića tako je odmakla Čukaričkom tri boda, a Partizanu pet, uz odigranu utakmicu više. Pred poslednjih sedam kola Superlige, jasno je da će Zvezda biti šampiona, kao i da će tim iz Bačke Topole biti na "pol poziciji" u trci za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Takođe, TSC će u prvom kolu plej-ofa gostovati Crvenoj zvezdi, a potom će ugostiti i Čukarički i Partizan.

Klikom na "Razvoj događaja" pročitajte kako je izgledao haos.

20:03

Kraj na krovu - LŠ sve dalje od Humske!

Fudbaleri TSC-a savladali su Voždovac na gostovanju 3:1 i tako došli na korak od mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Izvor: MN Press

19:36
Izvor: MN Press

19:25

Pogledi fudbalera govore sve

Sve što je potrebno da znate o haosu na Čukarički - Partizan vidi se u pogledima crno-belih fudbalera tokom sat i po "utakmice", koja je bila sve osim toga.

Izvor: MN Press

19:17

Utakmica Čukarički - Partizan neće biti nastavljena večeras!

Nadležni su u dogovoru sa timovima prelomili da utakmica bude odigrana u sredu od 18 časova!

19:03

Za to vreme, na stadionu Voždovca...

Dok su na stadionu Čukaričkog u prvom planu policija i redari nakon izbacivanja Grobara, na krovu Tržnog centra u Zaplanjskoj ulici TSC vodi protiv Voždovca 2:1 i čuva drugo mesto na tabeli. Ovako izgleda ta utakmica, koju uživo gleda i trener Crvene zvezde Miloš Milojević. Očigledno je pretpostavio da se na Voždovcu neće dogoditi iznenađenje i da će TSC pobediti, što znači da će u prvom kolu plej-ofa igrati Zvezda - TSC na "Marakani".

18:57

Prekid na Čukarički - Partizan još traje

Izvor: MN Press

18:47

Nema fudbala, TREĆI prekid na Čuka - Partizan!

Pokušao je sudija Mitić da ponovo pokrene meč, ali je sa tribine doletela stolica ka njegovom pomoćniku - jedna, pa druga! Svako "restartovanje" utakmice donelo je novo ubacivanje stolica, pa su ekipe otišle na teren posle 45 minuta mučenja.

Pročitajte šta se događa na utakmici Čukarički - Partizan.

18:45

Potpuni haos na stadionu Čukaričkog!

18:32

Šta se ovo desilo!? Pomračenje golmana Voždovca!

TSC je za samo 17 minuta preokrenio ogromnom greškom golmana Voždovca Andrije Katića (21). Saigrač Filip Damjanović mu je dodao loptu, a onda je mladi čuvar mreže potpuno izgubio fokus i dopustio Petru Ratkovu da ga izblokira i da praktično bez šuta postigne gol. TSC je tako poveo 2:1 i učvrstio svoje drugo mesto.

U prošlom kolu Katić je blistao protiv Partizana i bio igrač utakmice uprkos porazu svog tima u Humskoj, a večeras je katastrofalno počeo meč.

Tabela trenutno izgleda ovako:

  • 2. TSC 62 boda
  • 3. Čukarički 60
  • 4. Partizan 58
18:26

Loša vest za Čuku i Partizan, TSC dao gol!

Ekipa Žarka Lazetića brzo je izjednačila na gostovanju Voždovcu i vratila se na drugo mesto. Strelac je bio Saša Jovanović na asistenciju Luke Ilića. To znači da su ekipe trenutno ovako raspoređene:

  1. TSC 60
  2. Čukarički 59
  3. Partizan 57
  4. Vojvodina (+1) 54
Izvor: MN Press

18:28

Meč će biti nastavljen tek kad Grobari odu

Izvor: MN Press

18:25

Prekid na Čukarički - Partizan, sudije otišle!

Ponovo su Grobari ubacili baklje na teren uz skandiranje "Uprava napolje". Sudija Milan Mitić zaustavio je utakmicu i tražio je da bude ispražnjen deo tribine na kojoj su navjiači Partizana.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

18:19

OVAJ GOL SE NIJE OČEKIVAO!

Dok Čukarički i Partizan igraju 0:0 bez šansi, drugoplasirani TSC primio je gol od Voždovca i gubi 1:0! Strelac je bio Danilo Teodorović, udarcem po zemlji sa leve strane peterca! Voždovac je iznenadio TSC i sada Čukarički i Partizan imaju šansu da se popnu na drugo mesto!

Naravno, mečevi su tek počeli i odigrnao je samo po 15 minuta, uzbuđenja će tek biti. U ovom trenutku, borba za drugo mesto izgleda ovako

  • 2. Čukarički 60
  • 3. TSC 59
  • 4. Partizan 58
  • 5. Vojvodina (+1) 54
18:16

Piksi sa sinom gleda rasplet u Superligi!

 Selektor Srbije je na utakmici Čukarički - Partizan

18:10

Utakmice su počele!

17:55

Šta ako timovi budu izjednačeni?

Ako su timovi izjednačeni na tabeli i imaju isti broj osvojenih bodova, gleda se ko je bolji u međusobnom skoru. A na kraju plej-ofa se posmatra ko je bio uspešniji posle ligaškog dela takmičenja.

U međusobnim susretima Partizan ima bolji međusobni skor u odnosu na TSC i pobedio je i Čukarički u Humskoj, 3:2. Takođe, TSC ima bolji međusobni skor u odnosu na Čukarički.

  • Partizan - TSC 0:0, TSC - Partizan 2:3.
  • Čukarički - TSC 1:4, TSC - Čukarički 1:1
  • Partizan - Čukarički 3:2
17:49

Duljaj nije "pomilovao" Dijabatea

Nedisciplinovani napadač Partizana Fuseni Dijabate kasnio je u klub posle martovske pauze i zbog toga ni danas neće biti u timu. Igor Duljaj ga nije stavio ni na klupu, dok klub protiv njega vodi disciplinski postupak

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

17:48

Ovo su sastavi na Voždovac - TSC

Izvor: Superliga.rs

17:44

Ovo su startne postave na Čukarički - Partizan

Izvor: Superliga.rs

17:42

Šta je kome potrebno? Situacija je skroz jasna!

  • Crvena zvezda će postati šampion večeras ako TSC i Čukarički ne pobede.
  • TSC će ostati drugi ako savlada Voždovac i ući će u plej-of na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
  • Čukarički igra protiv Partizana da bar ostane treći ili da se popne na drugu poziciju, u slučaju kiksa TSC-a.
  • Partizan mora da pobedi Čukarički i da dočeka kiks TSC-a da bi se vratio na poziciju broj dva
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
17:38

Dobro došli u tekstualni prenos!

Utakmice Voždovac - TSC i Čukarički - Partizan igraju se u isto vreme, od 18 časova i daće ime drugoplasiranog na tabeli pred plej-of, a ujedno će i odrediti raspored doigravanja. Ove sezone neće biti šampionske trke, jer bi ona već večeras mogla da bude završena, ali će se po svemu sudeći još nedeljama tri tima boriti za poziciju broj "dva", koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Samim tim, nikad nije imala veći značaj u srpskom fudbalu.

Ukratko

  • Čukarički - Partizan PREKINUTO
  • Nastavak u sredu od 18
  • Voždovac - TSC 1:3
  • TSC drugi!
učitaj još +