Fudbal

HAOS - PARTIZAN HOĆE, ALI DOMAĆIN NEĆE DA IGRA! Čukarički LJUT zbog odlaganja, želeo je da odmah nastavi utakmicu!

Autor Mladen Šolak

U Čukaričkom navodno ljuti zbog načina na koji je odložena njegova utakmica protiv Partizana i ne žele da u sredu izađu na teren?

Izvor: MN Press

Nakon prekida utakmice Čukarički - Partizan i zakazivanja novog termina odlukom Zajednice klubova Superlige, nagovešten je novi obrt. U toku večeri najavljeno je da Čukarički navodno ne želi da igra u sredu od 18 časova, jer su sudije prekinule utakmicu uprkos trudu domaćih i ubeđivanju da se nastavi pred praznim tribinama, a igrači i predstavnici crno-belih takođe su bili za prekid.

Fudbaleri Čukaričkog želeli su da igraju, ali su službena lica rekla drugačije. "Brđani" ovim povodom nisu hteli da se oglašavaju zvaničnim izjavama, ali po svemu sudeći još nema definitivne odluke o tome da da li će oba tima biti u sredu od 18 na terenu.

Zajednica klubova Superlige objavila je u saopštenju nakon haosa da je meč prekinut na osnovu procene glavnog sudije Milana Mitića, zbog nepostojanja uslova za igru i opasnosti po zdravlje aktera. Nakon toga, direktor takmičenja Aleksandar Pivić odlučio je da će utakmica biti nastavljena u sredu od 18 časova.

Utakmica Čukarički - Partizan igrana je ukupno 22 minuta iako je sat i po pokušavano da ona nekako bude nastavljena. Sve je počelo kada su navijači Partizana na startu ubacivali baklje, zbog kojih je Mitić još jednom prekidao meč, a nakon toga su na teren ubacivane i stolice sa istočne tribine. U takvoj situaciji, posle skoro sat i po haosa, izbacivanja Grobara sa stadiona, tenzije i neizvesnosti, ekipe su se povukle i nisu se vraćale. Pogledajte slike haosa sa stadiona Čukaričkog: