Fudbal

OVO JE MOJ ČAROBNI NAPITAK! Šta Holand jede i pije, pa je dao 45 golova? Otac mu uvek sprema isti obrok pred meč!

Autor Mladen Šolak

Čudesni Norvežanin oglasio se na društvenim mrežama o svojim zdravim navikama

Izvor: Twitter/ErlingHaaland

Čudesni Erling Holand dao je čak 45 golova ove sezone za Mančester siti i zablistao ove nedelje golom i asistencijom u demoliranju Bajerna. Nakon toga je otkrio da je mleko njegov "čarobni napitak" i podelio to sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

"Ja i moj čarobni napitak", napisao je čudesni Norvežanin (22), koji ove godine igra impresivno i vuče Mančester siti kroz Premijer ligu i Ligu šampiona, zajedno sa asovima Pepa Gvardiole, poput Kevina De Brujnea, Džeka Griliša, Bernarda Silvu...

Osim mleka, poznato je da veoma voli da jede šargarepu, u šta su se uverili i navijači koji ga čekaju pred klupskim trening centrom, "Itihad kampusom". 

Erling Holand
Izvor: YouTube/Football Hub

Zanimljivo je da Norvežaninu otac, Alfi Holand (takođe bivši igrač Sitija), pred svaki meč sprema poseban obrok - domaće lazanje. O tome je pred novinarima govorio i menadžer "građana" Gvardiola. "Možemo da ponudimo Erlingovom ocu da kuva za nas. Ako je to tajna njegovih golova, onda ću ubediti predsednika Kalduna (Al Mubaraka) da ga dovede ovde! Međutim, mislim da tajna ne postoji", našalio se Gvardiola.