Fudbal

Direktan prenos: BASK (Beograd) – Teleoptik (Zemun) (petak, 14. april, 16:00)

Izvor Promo

Meč 22. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Izvor: Promo

U grupi Beograd Srpske lige, Zemun je u sjajnoj seriji i prvi je sa pet bodova više od OFK Beograda i ove dve ekipe će se do kraja boriti za sam vrh tabele i viši rang. Slede BASK Tek i Zvezdara, kao i Brodarac, Teleoptik i Jedinstvo iz Surčina koji imaju dvocifrenu razliku u odnosu na vodećeg.

U ovom kolu čini se da će favoriti imati lagan posao, a nas očekuje duel u okviru velikog rivalstva BASK-a i Teleoptika koji su trenutno na trećoj, odnosno šestoj poziciji na tabeli. BASK je pregrmeo slabiji period i u poslednja tri kola zaradio sedam bodova, a Teleoptik ukupno pet u istom periodu, s tim što je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa drugoplasiranim OFK Beogradom.

U prvom međusobnom meču ove sezone, Teleoptik je bio bolji od BASK Tek-a sa 2:0, a u poslednje dve sezone ima stopostotan učinak i sve četiri pobede. BASK je poslednji put pobedio Teleoptik u okviru Prve lige Srbije u sezoni 2010/11, kada je bilo za goste 2:0 u „Zemunelu“.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.