Svašta

BIZARNA NESREĆA, SERGEJEVOG SAIGRAČA UDARIO TRAMVAJ: Oglasio se posle sudara, evo šta se tačno desilo!

Autor Nikola Lalović

Iskusni 33-godišnji napadač Lacija Ćiro Imobile je blizu stadiona doživeo saobraćajnu nesreću pošto je tramvaj udario njegov automobil.

Izvor: Profimedia

Napadač Lacija Ćiro Imobile doživeo je saobraćajnu nesreću u Rimu i to tako što se u neposrednoj blizini stadiona sudario sa tramvajem! Prema navodima "Gazete delo Sport" tramvaj broj 19 prelazio je preko ulice i udario je u Imobileov automobil. 

Iskusni napadač koji je već propustio veliki deo sezone zbog povrede se povredio i oglasio se odmah posle udesa. Navodno je u sudaru lakše povređeno još nekoliko osoba.  "Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, ja sam dobro, samo me malo boli ruka", rekao je Imobile za italijanske medije.

Lacio je u petak igrao sa Specijom i Imobile je u pobedi od 3:0 bio strelac prvog gola, a naredni meč ih očekuje u Rimu pošto u subotu dočekuju Torino. Veliko je pitanje da li će posle ove nesreće Imobile biti spreman za taj meč. 

Lacio se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A i sve je bliže ulasku u Ligu šampiona naredne sezone. Ove sezone Imobile je na 30 mečeva dao 12 golova, a ukupno je u dresu Lacija postigao 194 gola i nada se da bi do kraja sezone mogao da stigne do 200.