MUČENJE

STANKOVIĆ SVE BLIŽI ISPADANJU! Ni Dejan ne zna kako se Sampdorija izvukla, ima POSLEDNJU šansu!

Autor Nemanja Stanojčić

Dejan Stanković je sa Sampdorijom odigrao nerešeno u duelu sa Lećeom, direktnim konkurentom u borbi za opstanak...

Izvor: Profimedia

Dejan Stanković i Sampdorija sve su dalje od opstanka u Seriji A. Protiv Lećea odigrali su nerešeno na gostovanju (1:1). Bio je to direktan duel protiv tima koji je iznad opasne zone, ali na kraju pobednika nije bilo.

S obzirom na to kako je izgledao meč i kakve šanse su propustili igrači domaćeg tima, uključujući i poništeni gol zbog ofsajda, tim iz Đenove može da bude prezadovoljan bodom. Ostali su poslednji na tabeli sa 16 bodova, Specija, koaj je prva izvan zone ispadanja ima 26. Do kraja sezone ostalo je još osam kola.

Kako je meč izgledao, najbolje opisuje statistika. Leće je uputio 30 šuteva ka golu, 11 u okvir. Na drugoj strani Sampdorija je imala osam pokušaja, samo dva u okvir gola. Stanković se hvatao za glavu u prvom poluvremenu u kom je domaćin radio šta god je poželeo, 21 pokušaj ka golu gostiju. Asan Sisaj doneo je prednost Lećeu u 31. minutu, a Hese Rodrigez je u 75. iz praktično jedine prave šanse izjednačio. Težak zadatak je pred Stankovićem, moraće u sledećem kolu da pobedi Speciju po svaku cenu...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt