Lepi i srećni

NAPADAČ INTERA SMUVAO ITALIJANSKU LEPOTICU: Ima 21 godinu i ćerka je legende rivala, pogledajte ih! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Cveta ljubav između Hoakina Koreje i prelepe 21-godišnje italijanke Kjare Kasiragi. Poznato vam je prezime? I treba!

Izvor: Instagram/printscreen/chiaracasiraghi_

Inter ne blista ove sezone, a Argentinac Hoakin Korea ne samo da je ove sezone dao samo tri gola i nije u formi već je propustio i Mundijal i nije se okitio zlatom iz Katara. Ipak, iako mu na terenu ne ide, što se tiče privatnog života, tu mu ide odlično. 

Uplovio je u vezi sa lepom Kjarom Kasiragi i planira da uskoro stane na ludi kamen. Italijanski mediji prenose da je svadba sve bliže, a zaljubljeni par ne krije vezu i profili na društvenim mrežama su im prepuni zajedničkih slika. 

Venčanje je zakazano, a ako vam prezime mlade dame zvuči poznato, u pravu ste. Ova lepa italijanka je ćerka legendarnog Pjerluiđija Kasiragija, bivšeg fudbalera Monce, Juventusa, Lacija i Čelsija. Pogledajte kako ona izgleda:

Lepa Kjara je još na fakultetu, ima 21 godinu i sedam godina je mlađa od svog dečka i budućeg muža. U vezi je sa Argentincem od sredine 2022. godine. a upoznali su se kada je on stigao u Milano. 

Njen otac Pjerluiđi je bio napadač i legenda Juventusa i Lacija. Za Italiju je nastupao na 44 meča, postigao je 13 golova, a u karijeri je sa Juventusom osvojio dva Kupa UEFA i jedan kup Italije, dok je sa Laciom podigao još jedan trofej u kupu. U Čelsiju je osvojo UEFA Super kup, a sa Italijom je 1994. godine bio vicešampion sveta.