Fudbal

STEFANE, DA LI IZLAZIŠ IZ TERETANE!? Svi gledaju u njega na slici - da li je NAJJAČI fudbaler? Ovakvog ga ne pamtite!

Autor Mladen Šolak

Ćiro Imobile ušao u teretanu sa zavijenom rukom, a svi ostali u čudu zbog drugog igrača - kome ništa ne fali!

Izvor: Profimedia

Napadač Lacija Ćiro Imobile doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, ali je srećom prošao bez teških posledica. U sredu popodne posetio je saigrače na treningu u teretani, ispričao im šta se dogodio, dobio od njih podršku, a na slici sa treninga mnogi su ostali u čudu kad su videli jednog njegovog saigrača, Stefana Radua (36).

Rumunski fudbaler, koji će u oktobru napuniti 37 godina, odavno je izgubio mesto u timu, ali je po svemu sudeći za to vreme najbolji u teretani, jer je izgradio mišićavo telo atipično za fudbalera. Sa ovakvim izgledom i sa ovolikom mišićnom masom, teško je zamisliti iskusnog defanzivca da u svojoj 15. godini u klubu juri za protivnicima. Neki ga pamte kao mršavijeg igrača i sigurno će ostati u čudu kada vide kako sada izgleda:

Stefan Radu igrač je Lacija još od 2008. godine, kada je došao iz matičnog Dinamo Bukurešta, sa kojim je bio hit Kupa UEFA u sezoni 2006/07. U Rim se preselio pre više od 15 godina za samo milion evra i postao je jedan od najdugovečnijih vojnika kluba, za koji je odigrao čak 426 utakmica, uz osam postignutih golova i 21 asistencije.

Tagovi