SEĆATE JE SE?

ANA ZAVELA ŠUKERA U REALU, PA ODBILA BRAK: Španija bruji da je u 69. godini postala majka, a evo šta je istina! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Poznata španska TV ličnost je bila na korak od braka sa Davorom Šukerom, ali ga je na kraju odbila.

Izvor: MN Press/Instagram/ana_obregon_oficial/Screenshot

Bivši kapiten reprezentacije Hrvatske Davor Šuker devedesetih godina je bio velika zvezda u Španiji i tamo je imao prvu veliku ljubav. "Zavela" ga je španska voditeljka i glumica Ana Obregon, koja je od njega starija 13 godina, a zajedno su bili koliko je trajala i njegova karijera u Real Madridu. Posle lepe tri godine par je 1999. raskinuo pošto je Ana Obregon odbila prosidbu i nije nameravala da se uda za Hrvata koji se preselio u Englesku.

Nakon toga, Ana Obregon (68) je imala još nekoliko veza, ali se nije udavala, dok je nedavno proživela i veliku porodičnu tragediju. Njen sin Aleks preminuo je 2020. godine posle duge i teške bolesti u 27. godini, da bi potom u španskoj javnosti buknula vest da je ponovo postala majka u sedmoj deceniji.

Navodno, njoj je surogat majka u Majamiju rodila ćerku, da bi potom glumica objavila da nije u pitanju njena kćerka - nego unuka. Njen sin Aleks, dok je još bio živ, odlučio je da zamrzne polne ćelije i potom je porodica zajedno donela odluku da angažuju surogat majku koja će roditi novog člana porodice. Posle toga u španskoj javnosti priča se da će devojčica Ani Sandra naslediti bogastvo vredno čak 30 miliona evra.

Deo bogastva zaradila je zahvaljujući svom ocu i njegovom poslu s nekretninama. Tako je Ana Obregon vlasnica luksuzne vile u Madridu, dok takođe poseduje i brojne druge nekretnine manje vrednosti. Jedna je od najpoznatijih "šou-biz" ličnosti u Španiji, a danas izgleda ovako: