Uživo

PARTIZANU POBEGLI SVI, A ZVEZDA MU DOLAZI U HUMSKU! I Čukarički pobedio crno-bele, Liga šampiona SVE DALJE!

Partizan pao i na Banovom brdu, čime je završio ligaški deo Superlige nja četvrtom mestu!

Izvor: MN Press

Partizan je izgubio od Čukaričkog 0:1 (0:0) i tako ostao četvrti pred plej-of. Bivši krilni napadač crno-belih Đorđe Ivanović odlučio je borbeni meč na Banovom brdu golom posle kontranapada u 46. minutu, na asistenciju Muhameda Badamosija. Na taj način, "brđani" su ostali trećeplasirani na tabeli i izjednačili su se u broju osvojenih bodova sa TSC-om, koji zauzima drugo mesto, a ono vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.

Ekipa Igora Duljaja je u utakmici započetoj pre čak devet dana doživela četvrti poraz pod njegovim vođstvom (u samo sedam mečeva) i na taj način je krajnje ugrozila svoju borbu za "izlazak" u Ligu šampiona. I ne samo to, crno-beli uzdrmani ulaze u plej-of, u kojem će odmah igrati protiv direktnih konkurenata, kao i protiv Crvene zvezde, koju će u sredu dočekati na 170. "večitom" derbiju u Humskoj. I neće imati pravo na kiks.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je izgledao meč na Banovom brdu i šta se sve događalo posle njega.

20:15

Šta se događa Partizanu?

Trener crno-belih Igor Duljaj emotivno je govorio na konferenciji za novinare.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

20:00

Prve slike haosa posle utakmice

Evo šta se događalo na putu ka svlačionici. I pripadnici policjie zadržavali su kapitena Partizana Slobodana Uroševića.

Izvor: MN Press

19:37

Partizan sada MORA da pobedi Zvezdu

Crno-beli u katastrofalnoj situaciji na početku plej-ofa. Pročitajte raspored do kraja i kada je večiti derbi Partizan - Zvezda.

Izvor: MN Press

19:15

Haos posle utakmice

Trener Partizana Igor Duljaj morao je da prekine davanje izjave.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

19:00

Ovaj gol je odlučio pobednika

Đorđe Ivanović
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
18:45

Ponovo velika šansa za Partizan!

Andrija Pavlović je šutirao iz "prve" na centaršut sa leve strane i pogodio je Uroša Drezgića, igrača Čukaričkog koji je verovatno ovom intervencijom sačuvao svoj gol!

Izvor: MN Press

18:36

Ponovo šutira Ivanović, umalo 2:0 za Čukarički!

Gađao je strelac prvog gola visoko u gornji levi ugao, a golman Partizana Nemanja Stevanović je skrenuo taj udarac u korner. Ponovo veoma dinamičan meč, u toku je 77. minut.

Izvor: MN Press



18:33

Ogromna šansa za Partizan, kako nije gol!?

Rikardo je u 73. minutu gađao glavom, golman Zoran Popović odbranio je taj udarac odličnom intervencijom! Bila je ovo najbolja šansa crno-belih, na centaršut Kvinsija Meniga. Ostaje 1:0 za Čukarički.

18:26

Velika šansa za Čukarički, Kovač je bio blizu!

Pogodila ga je lopta u glavu posle kornera, kao da ga je iznenadlia i završila je u gol-autu u 67. minutu. Visok presing "brđana" zadaje velike probleme gostima u ovim trenucima.

18:24

Danilo Pantić izlazi iz igre - i nije zadovoljan

Vezista crno-belih ustupio je mesto Samedu Baždaru u 65. minutu. Imao je odličan pokušaj iz slobodnog udarca u prvom delu meča i pretpostavka je da je u pitanju preventivni potez Igora Duljaja, jer Pantić ima žuti karton.

U toku je 65. minut.

18:22

Prinudna promena u Čuki, Rogan je u igri

Viktor Rogan (20), sin srpskog trenera Predrag Rogana zauzeo je mesto u odbrani Čukaričkog u 63. minutu. Ekipe su opet "11 na 11" na terenu. I dalje je 1:0 za "brđane".

18:19

Partizan pokušava da uzvrati, Čuka se brani

Crno-beli posle primljenog gola nemaju kud, već u napad. U ovom trenutku su u teškoj poziciji i na Brdu i na tabeli.

Rikardo je pokušao da u 58. minutu, ali se Čuka i od ovog odbranila. U međuvremenu, Čukarički mora da napravi prinudnu promenu, jer je Miladin Stevanović povređen.

18:08

ČUKARIČKI VODI 1:0!

Strelac je Đorđe Ivanović posle kontre u 47. minutu! Nije slavio gol, iz poštovanja prema crno-belima!

Izvor: MN Press

17:45

Kakva šansa za Čukarički!

Bivši Zvezdin đak Vladimir Lučić protrčao je po levoj strani, šutirao u bližu stativu, a tu je bio spremni golman Nemanja Stevanović! Izbio je loptu u korner, u bez dileme najboljoj šansi na utakmici.

17:44

Odličan šut Danila Pantića

Gađao je sa oko 25 metara, šutirao u gornji deo gola i pogodio spoljni deo prečke, iza nje. Jako dobar pokušaj veziste crno-belih, koji je iz prekida pogodio protiv Vojvodine prošlog meseca.

U toku je 46. minut

17:43

Urošević preti Čukaričkom - desnom nogom!

Levi bek i kapiten crno-belih gađao je odlično, a golman Čukaričkog Popović izbio je loptu u korner. Pogledajte slike iz lože, gde je veliki broj nekadašnjih asova Partizana i Čuke.

17:34

Napao i Čukarički

Nekadašnji ofanzivac Partizana Đorđe Ivanović napao je po desnoj strani posle greške Ljubomira Fejse i nije uspeo da asistira kako je hteo. Sudeći prema dosadašnjih 15 minuta, i jedni i drugi hoće pobedu.

Izvor: MN Press

17:32

Prvi je pokušao Partizan!

Bibras Natho gađao je sa distance, golman Čukaričkog Zoran Popović "iz druge" je uhvatio loptu, ali su "brđani" ipak uspeli da se odbrane.

Izvor: MN Press

17:28

Partizan napada

Menig je u 32. minutu bio ofanzivan po levoj strani, pokušao je da proigra Nemanju Jovića, ali on nije zahvatio loptu kako je hteo. Dinamičan fudbal u prvih 10 minuta.

17:19

Meč je počeo!

Tačnije, restartovan je u 22 minutu i 25. sekundi!

16:56

Čukarički mogao da dobije službeno, ali...

Fudbalski savez Srbije i Čukarički oglasili su se pred meč zajedničkim saopštenjem. Potpredsednik FSS Branislav Nedimović rekao je da je održao niz sastanaka sa prvim čovekom Čuke Draganom Obradovićem i da je na njima dogovoreno da "brđani" odustanu od svog zahteva da dobiju službenim rezultatom 3:0, jer je klub optužio Partizan da su njegovi igrači svojevoljno i bez zajedničke odluke napustili teren.

"Na osnovu svih činjenica Čukarički je mogao da za 'zelenim stolom' dobije meč", navedeno je u saopštenju predstavnika Saveza, ali uz objašnjenje da ovog puta propisi neće biti primenjeni, već će se igrati "u cilju zaštite srpskog fudbala i nebacanja ljage na prvenstvo".

Izvor: MN Press

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
16:48

Ovo su sastavi timova i sudije

Sve je isto kao i 11. aprila.

Izvor: Mondo

16:45

Dobro došli u tekstualni prenos

Posle 8 dana, 21 sata i 58 minuta, duel Čukaričkog i Partizana prekinut 11. aprila u 22. minutu biće nastavljen tamo gde je stao. Sa istim sastavima, istim rezervama, istim sudijskim timom, ali bez navijača, koji su izbacivani sa stadiona nakon što su huligani pravili nerede.

Posle zaista mučnog perioda za sve koji vole srpski fudbal, meč će biti odigran. Pratite ga uz MONDO. Početak je zakazan za 17.15 časova.

Ukratko

  • Čukarički - Partizan 1:0
  • Igra se od 22. minuta
  • Nastavak posle devet dana
učitaj još +