Fudbal

HAOS! IGOR DULJAJ PREKINUO IZJAVU I OTIŠAO: "Izvinite, moram da idem, ovde postoji problem!"

Autor Mladen Šolak

Trener Partizana govorio manje od minut posle utakmice i prinudno morao da otrči ispred svlačionice

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je na gostovanju Čukaričkom doživeo još jedan bolan poraz, koji ga je zadržao na četvrtom mestu tabele Superlige, a nakon utakmice dogodio se očigledan sukob među igračima dva tima. Trener crno-belih Igor Duljaj prekinuo je davanje izjave za TV Arena sport i izvinio se voditeljki što odlazi: "Ja se izvinjavam moiram da idem, ovde postoji neki problem". Posle toga je brzo otišao da smiruje tenziju, dok je buka iza kamere postajala sve glasnija.

Pre te scene, Duljaj je čestitao protivniku pobedu. "Prvo da čestitam kolegi i igračima Čukaričkog na pobedi. Moraju neke stvari da se promene, teško je u dva dana nešto promeniti. Ne spuštam gard, ne dižem ruke, borim se koliko ja mogu", izjavio je on.

Od Duljajevog debija u 169. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde, Partizan je doživeo četiri poraza, uz remi protiv Kolubare i saom dve pobede - protiv Lučana 3:0 i Voždovca 1:0. S obzirom na takve rezultate, kao i one koji su im prethodili, crno-beli su trenutno sve dalje od druge pozicije, koja će sledeće sezone prvi put voditi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Sledeći meč Partizan će igrati u nedelju baš protiv Čukaričkog u gostima, a onda će dočekati Crvenu zvezdu u 170. "večitom" derbiju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt