Strašna pojačanja

BARSA PRAVI DRIM TIM - MAME MESIJA DA SE VRATI: Sada su osigurali špica Liverpula, doći će ZA DŽABE!

Autor Nikola Lalović

Roberto Firmino nakon osam godina u kojima je bio ključni igrač Liverpula ide u Španiju i spreman je za nove izazove.

Izvor: Profimedia

Liverpul je ove sezone jako loš i tavori u sredini tabele u Premijer ligi, a uz sve to će naredne sezone ostati bez jednog od najboljih igrača. Iskusni napadač Roberto Firmino rešio je da ne produži ugovor i napustiće "Enfild" bez obeštećenja, a "Dejli mejl" navodi da je odlučio gde ide. 

On će navodno naredne sezone obući dres Barselone i tako će Katalonci uz Roberta Levandovskog dobiti još jednog neverovatnog napadača. Firmino će napustiti Englesku posle osam godina, preko sto golova i po jedne titule u Ligi šampiona, Premijer ligi, Svetskom prvenstvu klubova, UEFA Superkupu, FA Kupu, Liga kupu i Komjuniti šildu.

Želeo je da ga zadrži Jirgen Klop, ali posle dolazaka Luisa Dijaza, Kodija Gakpa i Darvina Nunjeza i nakon što mu se smanjila minutaža iskusni Brazilac je želeo da promeni sredinu.

Barselona je krenula i po štopera Atletik Bilbaa Injiga Martineza, na korak su od potpisa ugovora sa Ilkajem Gindoganom, a nadaju se da bi mogli da ubede i Lionela Mesija da se vrati na "Kamp Nou". Ako nastave ovako sa pojačanjima to bi moglo da se desi.