Fudbal

UKLJUČEN ALARM U PARTIZANU, UGROŽEN JE I NA ČETVRTOM MESTU: Velikih 4:0 za opomenu crno-belima - više nemaju kud!

Autor Mladen Šolak

Partizan će na gostovanje Čukaričkom u nedelju sa istim brojem bodova kao i petoplasirana Vojvodina.

Izvor: MR/© MN press, all rights reserved

Vojvodina je na svom stadionu pobedila Novi Pazar 5:0 i izjednačila se u broju osvojenih bodova sa petoplasiranim Partizanom, uz odigranu utakmicu više. Crno-belima je to dodatno uključilo alarme pred nedeljno gostovanje Čukaričkom, koji na trećoj poziciji već "beži" timu Igora Duljaja pet bodova, kao i drugoplasirani TSC.

Vojvodina je pobedila Pazarce golovima Uroša Nikolića (na slici) iz penala u 17. minutu, kao i Jovana Miloševića (budućeg igrača Štutgarta) u 24, a zatim i Nikole Čumića u 61. i Radomira Milosavljevića u 80, u trenucima u kojima su gosti imali igrača manje na teren. Na taj način, ekipa Radoslava Bataka ostvarila je drugi trijumf u nizu protiv istog rivala, a četvrti u poslednjih pet utakmica. Voša je u odličnoj formi na početku plej-ofa, a u narednom kolu gostovaće Radničkom 1923, posle čega će kod kuće ugostiti Voždovac.

Posmatrajući tabelu, to će biti veće šanse da "lale" nastave da vrše pritisak na Partizan, jer će posle toga ući u seriju utakmica protiv težih rivala, pa će početkom maja gostovati Čukaričkom i Crvenoj zvezdi, dočekaće Partizan 20. maja, a potom će u poslednjem kolu gostovati TSC-u 27. maja.

Već sada se nazire da bi meč Vojvodina - Partizan na "Karađorđu" za malo manje od mesec dana mogao da nosi ogroman značaj za oba tima, a možda ulog bude i Evropa. Uostalom o tome da crno-beli više nemaju kud nego napred govorio je i trener Igor Duljaj. Pogledajte kako izgleda tabela Superlige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt