Hit video

IDI GLEDAJ NJIH, IDI SAD IH GLEDAJ! Žoze Murinjo pravio HAOS - jurio protivničkog trenera po stadionu i ovo mu dobacivao

Autor Mladen Šolak

Portugalac nabijao protivniku na nos svoju pobedu

Izvor: @footitalia1/twitter

Još se priča o pobedi Rome protiv Fejenorda na krcatom Olimpiku, za plasman u polufinale Lige Evrope. Trener "vučice" Žoze Murinjo burno je slavio dok je njegova ekipa najpre izborila produžetke golom Paula Dibale u 89. minutu, a onda i ubedljivo slavila 4:1, čime je izborila dvomeč protiv Bajer Leverkuzena za finale.

Ipak, Murinjo ne bi bio Murinjo da ne "dosoli" protivniku i da pokaže da sve prati i da ništa ne zaboravlja. Odmah posle meča on je na putu ka svlačionici trčao kraj trenera Fejenorda Arnea Slota (44), koji je u najavi utakmice rekao otvoreno da radije bira da gleda druge timove, a ne Romu. "Više volim da gledam Mančester siti ili Napoli umesto Rome, reći ću vam veoma iskreno to".

Murinjo je, naravno, pročitao tu izjavu i dobacivao Holanđaninu: "Idi gledaj Napoli! Gledaj Napoli sada!". I pored svih trofeja koje je osvojio, Portugalac je zaista sve gladniji za njima dok odmiču godine, a ove sezone može da osvoji još jedan evro-pehar sa Romom, nakon što je prošle godine "uzeo" Konferencijsku ligu. Paralaleno sa tim, njegov tim je u Seriji A četvrti i zauzima mesto koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona.

Pogledajte tu scenu, kakvu malo ko osim Murinja može da priredi na ovom nivou fudbala: