PROBLEMI

STANKOVIĆ PRED ISPADANJEM IZ SERIJE A! Haos u Sampdoriji, meč PREKINUT zbog bakljade - navijači su besni!

Autor Nemanja Stanojčić

Dejan Stanković i Sampdorija nalaze se u skoro bezizlaznoj situaciji.

Izvor: Profimedia/Matteo Papini

Dejan Staković i Sampdorija propustili su verovatno i poslednju priliku da opstanu u Seriji A. U duelu sa direktnim konkurentom osvojili su samo bod, Specija je odnela dva poena iz Đenove - 1:1 (1:0). Navijači su besni, a meč je u jednom momentu bio i prekinut.

Posle serije loših rezultata Sampdoriji je potrebno pravo čudo, ima 17 bodova, 10 manje od Specije koja je prva iznad opasne zone i do kraja ima samo još sedam kola. Da su pristalice domaćeg tima ljute moglo je da se vidi i po njihovom potezu u drugom poluvremenu kada su ubacivanjem baklji izazvali i prekid meča od skoro 10 minuta i to u momentu kada je njihov tim imao gol prednosti. Sudija Mareska naterao je kapitene da se obrate publici i da ih upozore da će meč biti prekinut u potpunosti ako se tako nešto ponovi.

Krenulo je dobro za Sampdoriju pošto je Amione u 23. minutu doneo domaćem timu prednost. Međutim, u 59. je Verde izjednačio. Pokušavao je Stanković izmenama da "probudi" ekipu, uveo je Đuričića i Hesea, ali gola nije bilo. Zbog prekida igralo se čak 13 minuta u nadoknad, ali ni 103 minuta nisu bila dovoljna za promenu rezultata.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt