Užasno!

NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU! Navijač preskočio ogradu, trener dobio crveni karton - haos u Smederevu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatne scene na meču koji je u Srpskoj ligi Zapad uticao i na vrh i na dno tabele.

Izvor: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije/printscreen

Srpski fudbal ima novi skandal - na meču koji su u okviru Srpske lige Zapad igrali lider prvenstva Smederevo i gosti iz bogatića, jedan navijač domaćeg tima fizički je napao trenera Mačve. Željko Milošević (47), nekadašnji superligaški fudbaler i kapiten Budućnosti iz Banatskog Dvora dobio je udarac od strane navijača koji je preskočio ogradu, prenosi "Sportski žurnal".

Zbog gužve koja je nastala pored aut-liniji reagovali su delegat, pomoćni sudija, ali i glavni arbitar koji je na kraju isključio trenera gostujućeg tima. Ovako je to izgledalo na stadionu u Smederevu, gde je Milošević svojevremeno kao igrač gostovao na mečevima elitnog ranga srpskog fudbala.

Željko Milošević je tokom igračke karijere nastupao za Srem iz Sremske Mitrovice, beogradski Obilić, Budućnost iz Banatskog Dvora, Banat iz Zrenjanina, Laktaše i kragujevački Radnički - pa je i na stadionu u srpskoj prestonici gvožđa gostovao kao igrač.

Inače, napadač je ubrzo identifikovan i procesuiran, a ovaj meč nastavljen je nakon što je Željko Milošević isključen. Smederevo i Mačva Bogatić odigrali su nerešeno 3:3 u 23. kolu Srpske lige Zapad. Nakon tog rezultata Smederevo je ostalo lider sa četiri boda prednosti u odnosu na čačanski Borac 1926, dok je Mačva iz Bogatića na 15. poziciji sa 18 osvojenih bodova, tri manje od kraljevačke Sloge kojoj trenutno ne preti ispadanje u niži rang. Pogledajte detalje sa meča:

Smederevo - Mačva Bogatić
Izvor: Youtube/Fudbal zapadne Srbije