Fudbal

BEZ GOLOVA, BEZ PUBLIKE, KO DA NISMO NI IGRALI, NI DOŠLI! Prve izjave iz Partizana i Crvene zvezde posle NULE u derbiju!

Autor Mladen Šolak

Izjave trenera i igrača Partizana i Crvene zvezde

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan i Crvena zvezda odigrali su još jedan derbi bez pobednika, ovog puta i bez golova, a nije bilo ni publike. Crno-beli imali su tri velike šanse, crveno-beli dve, a na kraju je ostao rezultat "kao da se nije ni igralo". I to pred praznim tribinama, što svakako nije pomoglo nikome. Crvena zvezda došla je u Humsku sa već osvojenom titulom i nije uspela da pobedi u domu crno-belih ni posle osam godina, a Partizan nije uspeo da krene na gore na tabeli, gde hitno mora da krene. Posle utakmice, ovo su bile prve izjave trenera i igrača "večitih" za TV Arena sport.

Trener Zvezde Miloš Milojević: "Derbi je bio dosta sadržajan, imali smo prilike, to bi promenilo tok utakmice, ko god da je prvi postigao. posle je bila i rastrzana igra, dosta tranzicija u kojima se nismo najbolje snalazili, nismo birali dobre odluke u zadnjoj trećini, a bili smo u bloku pasivni, pa su oni imali dve baš dobre šanse. Sve u svemu, da je bilo golova, derbi bi imao dobru ocenu. Ovako, bez golova i bez publike, kao da nismo ni igrali i nismo ni došli.

Trener Partizana Igor Duljaj: "Mogu da budem zadovoljan onim što su moji igrači prikazali, hteli smo da pobedimo, imali smo bolje šanse od Zvezde, izglednije, nismo uspeli da ih realizujemo i to je ono što me boli. Dobra utakmica, bilo bi bolje da je bilo publike. Moram da ponovim da igrači imaju veliki teret u glavi, to moraju da sklone i trudim se da kolko god mogu taj pritisak preuzmem. Videli ste danas da su hteli, pokazali su karakter, imali su šanse, izgledne, mogli su da pobede i žao mi je što nije bilo publike, lepše bi izgledalo"

Kapiten Partizana Slobodan Urošević: "Ne možemo da budemo zadovoljni, hteli smo pobedu, mislim da je bilo šansi na obe strane, možda smo mi imali za nijansu zrelije prilike, nismo ih iskoristili i nedostajao je gol. Bila je mnogo zanimljivija utakmica, bez navijača, izostajali su. Ne možemo da budemo zadovoljni jer je stanje na tabeli takvo, išli smo na pobedu i nismo uspeli. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na fer igri, nije bilo smicalica. Idemo dalje"

Krilni napadač Crvene zvezde Mirko Ivanić: "Nedostajali su golovi. Nije bila toliko loša utakmica, s obzirom na ambijent, bila je po meni egal. Mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, oni u drugom, na kraju na jrealnije nerešeno. Loše smo ušli u drugo poluvreme i treba da vidimo zašto je bilo tako. Žao mi je što je bio takav ambijent, oni imaju veliki zaostatak u odnosu na nas, mi to danas nismo osetili".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt