Uživo

UROŠ I ZVEZDA SU OVO ČEKALI 370 DANA: Prošao PAKAO, a onda sve rešio u 91. minutu - ovako gazi ŠAMPION!

Crvena zvezda je savladala Čukarički, a svi pričaju o golu iz 91. minuta!

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda je rutinski došla do pobede nad Čukaričkim! Bilo je 4:0 na kraju, a pobeda je izborena već posle 19 minuta.
Crveno-beli su krenuli silovito i već posle sedam minuta bilo je 1:0 kada je nakon sjajnog prodora Luke Nikolića sa desne strane Kings Kangva samo sproveo loptu u mrežu Belića. Zatim je u 19. minutu Irakli Azarov prošao po levoj strani, centrirao i sjajno poslužio Marka Rakonjca koji je nastavio da se nameće i postigao je gol za 2:0. Napadao je domaći tim, ali dugo nije bilo golova sve do 78. minutu kada je posle prodora Pruceva pogrešila odbrana Čukaričkog, a to je iskoristio Stefan Mitrović i postuigao je gol za 3:0.

Konačnih 4:0 stiglo je u 91. minutu preko Uroša Spajića! Posle 370 dana bez fudbala, nakon teške povrede zbog koje je propustio Svetsko prvenstvo u Kataru, iskusni štoper koji je još zimus stigao u redove crveno-belih prvi put se našao na terenu u 74. minutu. Tada je ušao u igru umesto Strahinje Erakovića, a u poslednjem napadu meča u 91. minutu postigao je gol i tako uveličao svoj povratak na teren. 

Crvena zvezda je odavno osvojila šampionsku titulu i sa ovim bodovima je stigla do 89 poena, dok je Čukarički ostao na 65 koliko ima i TSC koji u ponedeljak na svom terenu dočekuje Partizan.

18:54

KRAJ! Pobeda Zvezde!

Ubedljiva Crvena zvezda!

18:54

91. minut: Spajić!

Sjajan kraj utakmice, Uroš Spajić je dao gol na svom ponovnom debiju! Posle 370 dana bez fudbala on je ušao u igru u 74. minutu i odmah je dao pogodak!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

18:42

78. minut: GOOOL! Stefan Mitrović rešava!

Stefan Mitrović je defintiivno stavio tačku na ovaj meč! Posle prodora Pruceva Drezgić i Miladinović se nisu snašli u svojih 16 metar, a onda je Stefan Mitrović sve rešio pogotkom!

Izvor: MN Press

18:41

75. minut: Evo ga i debi!

Uroš Spajić je ušao na teren umesto Strahinje Erakovića i to mu je prva utakmica u dresu crveno-belih!

18:32

66, minut: Ulazi Mituljikić

Nikola Mituljikić menja Osmana Bukarija, a onda se povredio Aleksandar Pešić. Ipak, ostao je na terenu.  Nekoliko minuta kasnije Kingsa Kangvu zamenio je Jegor Prucev, a Marka Rakonjca Slavoljub Srnić. 

Sa druge strane ušao je Stefan Tomović umesto Samuela Ovusua. 

18:28

63. minut: PREČKA!

Marko Rakonjac je sjajno šutirao sa velike udaljenosti, savladao je Belića na golu Čukaričkog, ali je prečka sprečila pogodak mladog napadača. Ostaje 2:0!

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

18:20

Evo kako meč do sada izgleda

18:11

DRUGO POLUVREME

Počeo je drugi deo meča, a Sisoko je jedva izbacio loptu u korner u prvom napadu Zvezde. Zatim je Zvezda dobila slobodan udarac, ali su štoperi "brđana" su to počistili. 

17:52

POLUVREME!

Nakon furioznih prvih pola sata Crvene zvezde u kojima je tim sa "Marakane" mogao i do ubedljivije prednosti i trećeg gola na meču, smirila se igra. 

Nije Čukarički imao šanse na meču, osim jednog pokušaja Badamosija nismo ništa od njih videli i ovako neće doći do mesta koje vodi u Ligu šampiona. 

17:37

28. minut: Napada Zvezda!

Još jedna opasna šansa crveno-belih, a zatim novi napadi tima Miloša Milojevića. Vrlo je lako ovde moglo da bude i 3:0 za pola sata igre...

17:23

18. minut: 2:0! RAKONJAC!

Gool! Postigao je pogodak Marko Rakonjac protiv bivšeg kluba!

Crnogorski napadač je sa pet metara samo sproveo loptu u mrežu nakon sjajnog centaršuta Iraklija Azarova. 

Izvor: MN Press

17:12

8. minut: Preti Čuka!

Badamosi je iskoristio lošu reakciju Milunovića. Uzeo je loptu, ali nije imao prostora da je bolje zahvati pa je poslao preko gola istrčalog Milana Borjana. 

17:09

6. minut: GOOOL! 1:0 za Zvezdu!

Kings Kangva pogađa za 1:0! Posle cenaršuta sa Luke Nikolića desne strane sjajni vezista je natrčao i glavom poslao loptu iza Belića! 

Neće moći ovako u Ligu šampiona Čukarički!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

17:08

Počelo je!

Igra se na "Marakani"!

16:47

Evo i sastava

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1) Borjan - Azarov, Milunović, Eraković, Nikolić - Mijailović, Kangva - Mitrović, Ivanić, Bukari - Rakonjac

ČUKARIČKI (4-2-3-1) Belić - Drezgić, Serafimović, Gajić, Rogan - Sisoko, Kovač - Adžić, Ivanović, Ovusu - Badamosi

16:33

Za šta igra Čukarički?

TSC i Čukarički imaju po 65 bodova i bore se za drugo mesto koje vodi u kvalfikacije za Ligu šampiona! Ovo kolo oba tima igraju sa "večitima" i dok će "brđani" na "Marakanu", Partizan u ponedeljak gostuje u Topoli.

16:24

Čeka nas derbi kola!

Od 17 časova gledaćemo derbi meč između Crvene zvezde i Čukaričkog! Dok novi šampion Srbije želi da pobedama završi prvenstvo "brđani" dolaze po bodove u borbi za Ligu šampiona!

Ukratko

  • Crvena zvezda - Čukarički 4:0
  • Spajić zaigrao posle 370 dana
  • Odmah dao gol
učitaj još +