Traži promene!

"SMANJITE MI GRUDI" - FUDBALERKA TRAŽI DRASTIČNU PROMENU! Pobesnela na društvenim mrežama, čeka reakciju FIFA! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Po njenom mišljenju, napravljena je greška kada je kreiran njen lik u popularnoj igrici.

Izvor: Instagram/twitter/sydneyleroux/printscreen

Američka fudbalerka Sidni Leru (32), svetska i olimpijska šampionka sa svojim nacionalnim timom, izazvala je mnogo kontroverzi kada se na Tviteru požalila da njen lik nije dobro napravljen u najnovijem izdanju FIFA igrice. Od sada će u jednoj od najpoznatijih fudbalskih simulacija biti mesta i za ženske fudbalske timove, ali fudbalerke nisu zadovoljne kako su napravljene u premijernom izdanju - prva je glas digla Sidni koja smatra da ima prevelike grudi.

Iskusna golgeterka apelovala je da joj se promene pojedini detalji, a čini se da joj najviše smetaju grudi i pogrešan dres koji su joj obukli. Ostale sitnice, iako joj nisu baš po volji, spremna je da pogleda kroz prste barem do nekog sledećeg izdanja igrice koju širom sveta igraju milioni ljubitelja fudbala. Pogledajte kako inače izgleda Leru: 

"Stavili su mi traku za kosu, pletenicu, tetovažu na vratu, previše počupane obrve i neko je čak napravio da imam velike grudi! Smanjite ih i obucite mi drugačiji dres. U ovom trenutku ću zadržati ove obrve", napisala je Sidni na svom Tviter profilu. Pogledajte tvit koji je izazvao reakciju brojnih fudbalerki koje su se takođe požalile da u igrici ne liče na sebe: