Počivajte u miru

"IZVINITE, DA KAŽEM NEŠTO..." Dušan Vlahović prekinuo intervju zbog masakra u Beogradu, pa poslao poruku na srpskom

Autor Nikola Lalović

Dušan Vlahović se obratio i izrazio saučešće porodicama žrtava.

Izvor: Twitter/Juventus FC

Dušan Vlahović je odigrao sjajan meč u pobedi Juventusa nad Lećeom 2:1, postigao je jedan fantasitčan gol, a svoj intervju posle te utakmice morao je da prekine kako bi izrazio saučešće porodicama žrtava masakra u Beogradu. Učenik sedmog razreda je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar usmrtio osam učenika, a Dušan Vlahović je porodicama poginulih poslao poruku podrške. 

"Izvinite, hteo bih nešto da kažem. Danas je za mene jako tužan dan zbog onoga što se desilo u Beogradu jutros. Hteo bih da pošaljem ogroman zagrljaj porodicama i svim ljudima koji su tamo. Nadajmo se da se ovo nikad aviše neče desiti jer su ovo nezamislive stvari. Jako sam tužan i svima šaljem veliki zagrljaj", rekao je on na italijanskom, pa završio poruku na srpskom sa: "Neka počivaju u miru i slava im."

Kada je fudbal u pitanju istakao je da je ovo za njega i ekipu bila jako bitna pobeda, kao i da mu je drago što je golom prekinuo golgeterski posta. 

"Vrlo je bitna pobeda jer želimo da prekinemo lošu niz, nekoliko utakmica nismo pobedili i bilo je bitno da danas pobedimo. Uradili smo to i srećan sam. Veoma sam srećan sigurno jer neko vreme nisam dao gol i sada se nadam da ću ovako nastaviti u narednim mečevima. Kao što sam rekao nadam se da ćemo ovako nastaviti", istakao je on.