Fudbal

LUDNICA U PARIZU, NAVIJAČI TERAJU MESIJA I NEJMARA! Žestoki protesti protiv najvećih zvezda: "Dosta nam je plaćenika"

Autor Nemanja Stanojčić

Navijači Pari Sen Žermena traže od čelnika kluba da Nejmar i Lionel Mesi odu...

Izvor: Profimedia

U Parizu se nastavlja ludilo. Navijači PSŽ-a žestoko su protestovali i traže da Lionel Mesi i Nejmar napuste klub. Žestoko su protestovali i izneli svoj stav protiv najvećih zvezda. Prvo su to učinili ispred glavnog predstavništva kluba, pa su onda išli i do kuće Brazilca i tamo imali jasnu poruku za njega.

Prvo su se žalili na Argentinca. "Umorni smo od plaćenika, moraramo da otpustimo Mesija", vikali su navijači, uz transparente kojima su iskazali protest. Odatle su se uputili do kuće u kojoj živi Nejmar i tamo su mu vikali "Izađi napolje", što se na kraju nije dogodilo.

I ove sezone PSŽ je ostao bez šanse da se bori za Ligu šampiona, uložen su ogromna sredstva u to, ali je pehar ponovo ostao samo san. Da stvari budu gore za klub, došlo je do sukoba na relaciji PSŽ/Mesi. Lionel je bez dozvole kluba otputovao sa porodicom u Saudijsku Arabiju, dobio je kaznu za to, a posle toga je argentinski fudbaler saopštio da će napustiti klub na kraju sezone. "PSŽ osuđuje svaki tip uvreda prema grupi ili individualcu, nema nikakvog opravdanja za ovakvo sramotno ponašanje. Naši igrači i menadžment imaju punu podršku posle ovakvih sramnih poteza", navodi se u saopštenju "svetaca".