PORUKA

GOL POSVEĆUJEM ŽRTVAMA MASAKRA! Doneo pobedu Partizanu, pa se javio: "Nezapamćeni zločini, neka svi počivaju u miru"

Autor Nemanja Stanojčić

Zlatan Šehović posvetio je pogodak protiv Novog Pazara žrtvama masakra u Beogradu i Mladenovcu...

Izvor: MN Press/Ivica Veselinov

Partizan je pobedio Novi Pazar u Humskoj (2:0) i nastavio trku za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Golove su postigli Zlatan Šehović u drugom i Rikardo Gomeš u 82. Posle utakmice defanzivac crno-belih posvetio je pogodak žrtvama masakra u beogradskoj školi "Vladislav Ribnika" i krvavog pira u Mladenovcu.

Utakmica je počela minutom ćutanja, igrali oba tima nosili su majice sa natpisom "Ujedinjeni u bolu i tuzi. "Srećan sam zbog pobede tima i želim da nastavimo sa pobedničkim nizom i da se do kraja borimo za drugo mesto. Ali, najiskrenije, posvetio bih gol svim žrtvama nezapamćenih zločina koji su se dogodili u poslednjih nekoliko dana. Neka svi počivaju u miru", rekao je Šehović.

Tim Igora Duljaja je slavio, ali nisu stvari na terenu delovale tako ubedljivo. "Istina je da smo se mučili. Dešava nam se to po ko zna koji put, da uđemo u meč, damo gol rano i onda stanemo. Nismo imali tečnost u igri, ušli smo u bespotrebne tranzicije. Na kraju se sve svede na to da su tri boda bitna i da ćemo sve to popraviti."

Do kraja sezone ostala su tri kola, Partizan ima 64 boda, četiri manje od Čukaričkog i TSC-a koji se nalaze na deobi drugog mesta. "Moramo malo da gledamo u tuđe dvorište, da se nadamo nekom kiksu naših rivala i da dođemo do druge pozicije, smatram da to zaslužujemo", zaključio je Šehović.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt