Fudbal

KRISTIJANO NIJE DAO GOL, PA IZGUBIO ŽIVCE: Čovek mu prišao da se slika, on ga gurnuo i oterao! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo nije doneo pobedu svom timu, a nakon što mu je posle utakmice član osoblja protivničkog tima prišao da se slika pobesneo je.

Izvor: Twitter/printscreen/@ESPNFC

Ne cvetaju ruže Kristijanu Ronaldu u Saudijskoj Arabiji! Još jednom njegov tim nije uspeo da pobedi, ovoga puta su remizirali sa Al Kalidžom 1:1, a iskusni Portugalac je nakon meča bio vidno nervozan. 

Jedan od članova osoblja protivničkog tima bio je jako uporan u nameri da se slika sa Portugalcem, a nakon što se Kristijano ispozdravljao sa suparničkim igračima hteo je na brzinu da uhvati selfi sa igračem Al Nasra. Nije se to svidelo Kristijanu i odgurnuo je nasrtljivog člana osoblja!

Na ovom mečiu Kristijano Ronaldo je proveo 90 minuta na terenu, ali nije postigao gol i ostao je na 12 golova u prvenstvu. Njegov Al Nasr je pobedio na tek dve od poslednjih pet utakmica, a uz ovaj remi ima još jedan remi i jedan poraz. Trenutno su drugi na tabeli sa 57 bodova, čak pet manje od prvoplasiranog Al Itihada. 

Kristijano je u Saudijskoj Arabiji potpisao dugogodišnji ugovor, a uskoro bi tu trebalo da mu se pridruži Lionel Mesi koji je navodno sve dogovorio oko prelaska u Al Hilal. Pogledajte Kristijanovu reakciju na poslednjem meču: