Spektakl!

NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA SELI SE U TREĆU LIGU! Derbi za titulu, televizijski prenos i Srđan Jovanović - goreće u Zemunu!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najvažnijih mečeva u srpskom fudbalu ove sezone sudiće Srđan Jovanović, jedan od najpriznatijih evropskih arbitara.

Izvor: MN Press

Fudbalska Srbije priča o derbiju Srpske lige Beograd - u subotu će se u Gornjoj varoši sastati Zemun i OFK Beograd, a međusobni duel velikana domaćeg fudbala trebal obi da odredi šampiona i novog učesnika Prve lige! Zbog toga, ali i velikog rivalstva koje vlada među navijačima ova dva tima, utakmica izaziva mnogo pažnje!

Zbog toga će prenos boegradskog (ili međugradskog, ako pitate Zemunce) derbija u trećem rangu srpskog fudbala direktno prenositi televizija "Arena sport", koja najavljuje i specijalni studio sa bivšim igračima kako bi se ispratio susret. Uz to, na terenu će biti lice koje je dobro poznato širom fudbalske Evrope - Srđan Jovanović će imati zadatak da deli pravdu na susretu koji bi mogao da mu bude podjednako težak izazov kao mečevi Lige šampiona, Lige Evrope ili najboljih evropskih reprezentacija!

Nakon derbija u 27. kolu Srpske lige Beograd, Zemun i OFK Beograd imaju još po tri utakmice pre nego što završe sezonu. Zemunci će u gostovati BASK-u, dočekati Sinđelić i otputovati u Lazarevac otpisanom Borcu, dok OFK Beograd ima mečeve protiv Jedinstva iz Surčina na svom terenu, Studentskog grada na gostovanju i na kraju BSK Borče. Pogledajte tabelu Srpske lige Beograd:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt