TKD TKD TKD T!

JUVENTUS POMEŠAO CRNU I ZLATNU! OVO JE NOVI DRES ZA FILIPA I DUŠANA: Ostaju crno-beli, ali tu je još detalja! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Tim iz Torina će novu opremu predstaviti u 35. kolu Serije A, na domaćem terenu protiv Kremonezea, nekoliko meseci pre početka sezone u kojoj će im ovo biti prva garnitura.

Izvor: MN Press/Twitter/juventusfcen/printscreen

Fudbaleri Juventusa, a među njima i srpski igrači Filip Kostić i Dušan Vlahović, dobijaju novu opremu. Već u finišu tekuće sezone tim iz Torina će po prvi put obući dresove u kojima će se takmičiti tokom naredne sezone. U promotivnom spotu koji je italijanski klub okačio na društvene mreže vidi se da Pol Pogba pozira u novom dresu, a pored tradicionalnih crne i bele ovog puta dominirai zlatna! Ili, neka od verzija žute...

U saradnji sa kompanijom Adidas Juventus je napravio novi dres za sledeću sezonu, a on je u veoma kratkom roku privukao mnogo pažnje. Na društvenim mrežama postao je hit i brojni fudbalski fanatici komentarišu opremu u kojoj će Juventus igrati naredne sezone, ali i na meču protiv Kremonezea koji je na programu u nedelju. Pogledajte kako će izgledati:

Zlatan grb Juventusa, okvir oko imena sponzora na prednjoj strani dresa, kompletan znak proizvođača sportske opreme, kao i tri prepoznatljive štrafte na ramenima biće među najzanimljivijim detaljima u evropskom fudbalu naredne sezone. Nismo ovo očekivali od Juventusa, ali su uspeli da sačuvaju tradicionalne crno-bele boje i dresu dodaju fantastične detalje!