HIT

ĐOKOVIĆU, DRŽI OVO! NOVAK DOBIO "POKLON" SA TRIBINA: Mučio se u prvom setu, a tableta REŠILA probleme!

Autor Milutin Vujičić

Verovatno će i ovoga puta to što je Novak Đoković tražio tabletu izazvati buru u javnosti.

Izvor: Twitter/@TennisChannel/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković mučio se u prvom setu protiv Tomasa Ečeverije i tek posle taj-brejka i više od sat i po tenisa, uspeo je da povede 1:0. To nije bio nimalo lak izazov za Novaka Đokovića pošto dugo, još od Srpska opena, nije bio na terenu, a dobro znamo i da ga u poslednjih mesec dana muči povreda lakta zbog koje ne igra na vrhunskom nivou. To je osetio i Ečeverija i pokušao je da dođe do iznenađenje, međutim Nole je našao snagu da povede.

Ipak, već početkom drugog seta tražio je od svog "boksa" da mu pomogne sa tegobama koje ima. Nije poznato šta to tačno muči Đokovića na početku mastersa u Madridu, ali čim je "alarmirao" svoje saradnike, stigla je pomoć koja mu je i pomogla u nastavku seta pošto je na kraju slavio 7:6, 6:3.

Đoković je pokazao rukom, a njegov agent Edoardo Artaldi, koji je prošao "fen" na Australijan openu, u tom trenutku dodao mu je tabletu. Odnosno, tabletu je srpskom teniseru dostavio supervizor.

Najverovatnije se radi o tableti protiv bolova, što nije prvi put da Đoković uzima u toku meča, ali već smo navikli da to svaki put podigne kontroverze. Inače, poznato je i da Đoković uvek pokušava da "prirodnim putem" eliminiše bol ili probleme koje ima sa povredama, ali nekada je ipak to neophodno.

Takođe, Novak Đoković se nakon meča obratio i porodicama žrtava iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".