POGLEDAJTE!

SERGEJ U "MINUT DO 12" ZA BOD LACIJA! Milinković-Savić blista ove sezone, zaslužan za 15 golova u Seriji A (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Sergej Milinković-Savić doneo bod Laciju.

Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić doneo je bod svom Laciju na meču protiv Lečea u 35. kolu Serije A. Lacio nije uspeo da dođe do pobede, ali je na kraju makar osvojio bod pošto je SMS duboko u nadoknadi, preciznije u četvrtom minutu posle isteka regularnog toka utakmice, postigao gol za 2:2.

Bio je to čudan napad Lacija koji je Sergej završio golom glavom pored Umtitija, osvajača Svetskog prvenstva iz 2018. godine, i to tako što jedva se odvojio od zemlje. Lopta nije imala intenzitet, sporo je išla ka golu, ali je na kraju bila dovoljno precizna da završi iza leđa Falkoea za veliku radost na "Olimpiku". Možda se najviše od svih radovao Milinković-Savić kome je gol, i to dok je oko ruke imao kapitensku traku, izuzetno značio.

Bio je to sedmi gol ove sezone u Seriji A za srpskog reprezentativca koji uz to ima i osam asistencija. Prethodno se Lacio opustio nakon prvog poluvremena u kome im je Čiro Imobile doneo vođstvo u 34. minutu, da bi Remi Udin u nadoknadi prvog dela i 51. minutu režirao preokret. Ipak, Sergej nije dao da propadnu snovi o Ligi šampiona.

Rimljani su u poslednjih pet utakmica ostvarili su tek jednu pobedu, ali su i dalje na trećem mestu sa 65 bodova. Ispred je Juventus sa bodom više i utakmicom manje, dok ih "pritiskaju" polufinalisti Lige šampiona - Inter ima 63, a Milan 61.

Sergej Milinković - Savić gol za Lacio
Izvor: YouTube/Arena sport