Fudbal

NAVIJAČI POSTROJILI IGRAČE MILANA, MORAO DA STOJI I TRENER! "Ribaju ih", a oni na 2 utakmice od titule prvaka Evrope!

Autor Mladen Šolak

Donedavni šampioni Italije javno kritikovani na utakmici.

Izvor: Twitter/@semo33

Fudbaleri Milana razočarali su subotnjim porazom od Specije (0:2), tima koji je u zoni ispadanja. Navijači roso-nera, prošlosezonskih šampiona Italije, bili su toliko ljudi da su posle utakmice postrojili svoje ljubimce na stadionu "Alberto Piko". Nakon poraza od Intera u prvom meču polufinala Lige šampiona (0:2) ,a sada i neuspeha protiv autsajdera istim rezultatom, navijači su očigledno kritikovali svoje igrače i trenera Stefana Piolija i govorili im kako stoje stvari dok su svi nemo ćutali i gledali ka tribini. Sve to dogodilo se tri dana pred revanš polufinala Lige šampiona, u kojoj roso-neri imaju i dalje aktivan rezultat za plasman u finale. Pogledajte:

Prošle godine u ovo vreme, fudbaleri Milana osvojili su titulu prvaka Serije A i euforično slavili sa navijačima. Ovog proleća situacija je dosta komplikovanija za roso-nere, iako su napravili ogroman uspeh u Ligi šampiona, eliminisavši Totenhem i Napoli nakon što su prošli grupu pobedama protiv Dinamo Zagreba i Salcburga. Ekipa Stefana Piolija trenutno je peta, prva ispod crte koja razdvaja grupu timova koji će u Ligu šampiona od ostalih, a četvrtoplasirani Inter ima dva boda više, uz odigranu utakmicu manje.

Milan će do kraja sezone u Seriji A igrati protiv Juventusa u gostima i Verone kod kuće i ako ne bude osvojio Ligu šampiona postoji realna opasnost da sledeće sezone opet bude u Ligi Evrope.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt