Strašno!

TRENER PIONIRA UDARAO SUDIJU U BEOGRADU! Crveni karton, pa FIZIČKI napad - dečaci od 14 godina gledali sukob!

Autor Dušan Ninković

Užasne scene na Adi Ciganliji, gde se igrao meč dečaka koji su rođeni 2009. godine.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Novi veliki skandal u srpskom fudbalu, ali ovog puta nije reč o meču u seniorskoj konkurenciji! Na utakmici Milano stars - Budućnost Dobanovci, trener domaćih pionira Aca Milanov fizički je nasrnuo na sudiju Petra Pantelića i zadao mu udarce u glavu i lice! Sve se dešavalo na meču koji su igrali dečaci 2009. godište i mlađi, a u toku je bio poslednji minut susreta.

Treneru domaćeg tima uopšte se nije svidela odluka Pantelića da u 70. minutu - poslednjem za ovaj uzrast fudbalera - dodeli crveni karton golmanu. Nakon pokazivanja dva žuta kartona čuvaru mreže nastao je skandal, tokom koje je sudija Pantelić izvukao deblji kraj. On je dobio nekoliko udaraca, pa je morala da reaguje i policija.

"Zbog učestalih prigovora i psovanja iz igre sam isključio golmana Milano starsa. Prvo sam pokazao žuti, zatim i crveni karton. Na teren je potom ušao Aca Milanov, trener istog tima. Uneo mi se u lice i obratio rečima 'Zašto crveni?', nakon čega sam dobio udarce u glavu i nos. Odmah sam prekinuo utakmicu i sačekao da se policija pojavi i napravi zapisnik", rekao je sudija Petar Pantelić, a prenosi "Sportklub".

Ovo nije prvi incidnet koji se u srpskom fudbalu događa na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji. Pre samo nekoliko nedelja su se na istom meču fudbalerke Rada fizički obračunavale sa igračicom iz Požarevca, a mečevi mlađih kategorija često su ispraćeni burnim reakcijama trenera i roditelja, psovkama, uvredama, pa čak i koškanjima.