Svi su bili tu!

OTKRIVENO ZAŠTO SU TERZIĆ I MRKELA ZVEZDU GLEDALI SA TRIBINE: Čelnici "sišli" iz lože, pa zauzeli mesto u publici!

Autor Dušan Ninković

Klupski čelnici "sišli" iz lože na tribinu, a razlog za to je akcija koju klub pokreće.

Izvor: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu (2:1) u 35. kolu Superlige i nastavili put ka tituli bez poraza, a sa tribina stadiona "Rajko Mitić" imali su i pomalo neobičnu podršku. Među navijačima crveno-belih našli su se i klupski čelnici koji inače iz svečane lože posmatraju mečeve Zvezde! Tako su se među publikom na meču sa Vojvodinom nalazili Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Marko Marin...

Razlog za to je veoma jednostavan - u pitanju je kampanja koju Crvena zvezda pokreće kako bi animirala i alarmirala navijače da u što većem broju dolaze na utakmice voljenog kluba! Projekat "Zvezda je moja porodica" ima za cilj da na stadion dovede čitave porodice navijača, a akciju će pratiti upravo fotografije klupskih čelnika sa ovog susreta.

Predsednik kluba, generalni direktor, sportski direktor i ostali posmatrali su utakmicu sa zapadne tribine stadiona i tako se našli među nešto manje od devet hiljada navijača, koliko je gledalo derbi 35. kola Superlige. Imali su šta da vide pošto su Zvezda i Vojvodina odigrale veoma dobar meč, a Kings Kangva ga je rešio pogotkom u 94. minutu susreta. 

Nakon te pobede Crvena zvezda ima 95 bodova i čak 24 koraka prednosti u odnosu na TSc i Čukarički koji su bodovno poravnati. Zvezda bi uz dve prvenstvene pobede mogla da prebaci granicu od 100 poena u ovoj sezoni, kao i da završi kompletno prvenstvo bez poraza, a jedan od ciljeva za Miloša Milojevića je i osvajanje trofeja u Kupu Srbije. Na tom polju crveno-bele prvo čeka polufinalni okršaj protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.