SREĐENO!

KIŠA SINOĆ "POTOPILA" STADION VOŠE, A DANAS... Svi trljaju oči, kao da NIJE PALA KAP - pogledajte Karađorđe! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina i Čukarički su danas u 15 časova počeli novu utakmicu u polufinalu Kupa Srbije, nakon što je sinoćnji meč otkazan zbog jakih padavina.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Pre dvadesetak sati počelo je strašno olujno nevreme u Novom Sadu koje je "potopilo" brojne ulice, zbog kojih su čak i policajci morali da priteknu u pomoć građanima, a dobro je poznato i da je utakmica između Vojvodine i Čukaričkog u polufinalu Kupa Srbije morala da bude prekinuta. Teren je bio potpuno poplavljen i posle pola sata - odlučeno je da ne postoje uslovi da se susret nastavi, odnosno zakazana je nova utakmica za četvrtak od 15 časova.

Mnogi su se pitali da li će do tada trava "primiti" svu vodu i kako će izgledati teren na "Karađorđu" posle nezapamćenog nevremena, ali u Vojvodini su odmah prionuli na posao i sve su iznenadili. Teren na kome se danas igra utakmica je gotovo u perfektnom stanju, koliko to može biti posle takve količine padavina.

Kada su igrači dva kluba istrčali na teren, zatekao ih je nenakvašen teren, vrlo pogodan za igru, a podsetimo u skladu sa pravilima - poništeno je vođstvo Čukaričkog od 2:0 i susret je krenuo ispočetka. Bilo je negodovanja iz Čukaričkog, ali iako je bilo najava da čak neće ni igrati, igrači su se pojavili i meč je počeo u zakazanom terminu i zanimljivo uz tri promene u sastavu novosadskog kluba Antonijević, Kabić i Ljubisavljević su počeli, dok su Traore, N. Nikolić i Jeličić.

Za sada nije poznato da li je na tribinama i navijač Vojvodine koji je sinoć jedini ostao na stadionu u toku oluje i za to dobio prigodan poklon novosadskog kluba.