Fudbal

Turniri i nagrade kao na traci

Izvor Promo

Pošto se proleće i dalje lepo šali sa nama i servira nam svakodnevna iznenađenja u vidu sva četiri godišnja doba u jednom danu, možda imamo rešenje za vas.

Izvor: Promo

Dok se sve ne stabilizuje i konačno ne izađemo napolje kako bismo uživali u punom kapacitetu, „nasmejano sunce“ nudi vrhunsku zabavu iz udobnosti vašeg doma.


MerkurXtip je rešio da svim ulepša kraj maja i pomogne da se zabavite uz sjajne slot turnire i promocije, a aktivne su čak četiri. Svako će ovih dana naći nešto za sebe u MerkurXtip-u, a ukratko ćemo vas provesti kroz sjajnu ponudu koja vas očekuje.


Ovog petka počinje Synot slot turnir koji će trajati zaključno sa nedeljom 28. maja. Nagradni fond ovog turnira je 230.000 dinara, a predviđeno je da nagrade podeli najboljih 25 igrača sa rang liste. Uslov nije težak, zapravo kao i da ne postoji, jer će se rang lista formirati na osnovu odigranih rundi. Na ovom turniru važna je upornost i istrajnost, a pobednika očekuje 45.000 dinara i 100 besplatnih rundi.


Promocija koja je pobrala apsolutne simpatije je „Pragmadatic play Prize drop“, koja traje od početka maja, ali je tako koncipirana da su glavni dani od petka do nedelje pa danas počinje treća u okviru ovog meseca i trajaće do nedelje 21. maja. Ukupan nagradni fond promocije je 600.000 dinara, dakle 150.000 po vikendu i uz već zabavne igre koje ima ovaj proizvođač, nagrada za prvo mesto je 30.000 dinara. Predlažemo da ne propustite ovu šansu, a ako se to slučajno desi, ostaje ona poslednja ovog meseca od 26. do 28. maja.


Spinomenalov globalni turnir već ima svoje mesto jer je počeo još 27. aprila i trajaće do 5. jula, uz ukupni nagradni fond od 17.580.000 dinara. Da, dobro ste pročitali, to je iznos nagradnog fonda i sigurni smo da ste pomislili isto što i mi, a to je da se za ovakvu nagradu vredi boriti. Na ovom turniru počela je 5. od ukupno 11. faza, a pošto je svaka zasebna, treba iskoristiti šansu za dobitak. Nagradni fond ove faze, koja je počela u četvrtak, iznosi 1.172.000 dinara. Naredna faza počinje 25. maja i tako redom sve do 5. jula, a naglasićemo da već od 6. faze nagradni fond raste na 1.758.000 dinara i biće sve veći.


Za kraj, ali ništa manje važan od ostalih je Pragmatic play turnir „Drops and wins“ koji je počeo 5. aprila ove godine, ali trajaće do 6. marta sledeće godine, a sastoji se od 12 etapa po četiri nedelje, zato se sve svede na 48 turnira, ali treba reći da je svakog dana dostupno čak 336 nagrada. Ukupni nagradni fond iznosi 2.880.000.000 dinara, a ako ste imali problema da pročitate ovaj broj, potpuno vas razumemo. U opticaju je 240.000.000 dinara svakog meseca, a svaki turnir traje od srede do naredne srede.


Mislio je MerkurXtip i na one igrače kojima su bliski virtuali. U četvrtak 18. maja počeo je turnir „Savršenih 6“, a pogađate, radi se o igri E-Lucky Six. Čuvene „kuglice“ ili kako ih već zovete vrte se u prepoznatljivom maniru, a dobro znamo kolika je njihova popularnost. Ovoga puta u fokusu je igra „6 od 6“, a bodovi za plasman se skupljaju tako što se skuplja dobitak. Ako je dobitak 100 dinara, zaradili ste 100 bodova, a 10 najboljih učesnika podeliće 99.000 dinara. Turnir traje do srede 24. maja.
Sigurni smo da već puno znate o svim pomenutim turnirima, ali uvek je tu MerkurXtip promo strana na kojoj ćete naći sve informacije o trenutnim, ali i budućim akcijama.