Uživo

CRVENA ZVEZDA NIJE POBEDILA U SUPERLIGI - MALO I IVANIĆEVA BOMBA: Šampion stao u Kragujevcu, ništa od 100 bodova!

Fudbaleri Crvene zvezde već su dugo šampioni, a u poslednjem kolu će pokušati da stignu do titule bez poraza kroz celo prvenstvo.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su veoma "bled" meč na gostovanju u Kragujevcu i nisu uspeli da savladaju domaći Radnički! Nakon uspavanke koju smo gledali gotovo 85 minuta i u toku koje smo videli tek po nekoliko ne preterano dobrih šansi na oba kraja terena, počeo je spektakl. Ulazak Mirka Ivanića malo je prodrmao Zvezdu, a on je pokazao fudbalsko umeće.

Majstor iz Bačkog Jarka prodrmao je tim, ali i prečku koju je lopta nakon njegovog udarca pogodila pre nego što je završila u mreži iza leđa Stojana Lekovića. Bilo je to nakon kombinacije sa Kingsom Kangvom posle kornera sa leve strane i svi su pomislili da je taj gol prelomio meč u korist gostiju... Nije tako mislio Luka Zorić.

Vezni fudbaler Kragujevčana propustio je jednu dobru priliku u toku utakmice, ali drugu nije želeo. nekoliko desetina sekundi nakon Ivanića i on je pogodio mrežu za konačnih 1:1 u Kragujevcu i šesti remi šampiona koji će u poslednjem kolu pokušati da do titule stigne bez ijednog poraza u prvenstvu. Rival Crvene zvezde na proslavi titule biće Novi Pazar, dok Kragujevčani odlaze na megdan Čukaričkom.

18:15

Gol Zorića!

Ovako su igraći Radničkog stigli do boda:

Radnički - Zvezda 1:1, Zorić
Izvor: YouTube/Arena sport TV

18:10

Gol Ivanića!

Ovako je Zvezda povela u Kragujevcu:

Radnički - Zvezda 0:1, Ivanić
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
18:00

Joksimović!

"Što se tiče utakmice, mogu da budem zadovoljan kako smo odgovorili najkvalitetnijoj ekipi u Srbiji. Imali smo neke situacije, bili smo konkretni. Pokazali smo karakter, vratili se iz minusa i zadovoljan sam", ispričao je Dejan Joksimović.

17:59

Milojević!

"Svakako je utakmica dala neke nove stvari. nešto smo znali, nešto smo videli. Kad smo dali gol smo pomislili da smo videli. Napravili smo nekoliko, tri ili četiri kardinalne greške", rekao je Miloš Milojević.

17:58

KRAJ MEČA - 1:1!

Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde remizirali su u Kragujevcu, na početku 36. kola Superlige. Mirko Ivanić postigao je prvi gol na meču u 84. minutu susreta, da bi Luka Zorić nekoliko desetina sekundi kasnije uzvratio i postavio konačnih 1:1. 

17:50

86. minut - GOL, ZORIĆ!

Druga velika prilika za Zorića na ovom meču i pogodak za izjednačenje protiv Crvene zvezde. Prednost gostiju trajala je samo nekoliko desetina sekundi pre nego što je vezni fudbaler domaćeg tima iskoristio potpunu smušenost defanzivaca šampionskog tima i matirao Vasiljevića.

17:48

84. minut - GOL, IVANIĆ!

Crvena zvezda stiže do prednosti u Kragujevcu, pogodio je rezervista Mirko Ivanić. Spektakularan pogodak ofanzivca crveno-belih koji je nakon kombinacije sa Kangvom posle kornera majstorski pogodio dalji ugao.

17:41

78. minut - Izmena Zvezde!

Dobio je priliku Mirko Ivanić, on će u finišu meča igrati umesto Mijatovića.

17:37

73. minut - Izmena!

Još jedna promena u domaćem timu. Đorđe Maksimović ulazi u igru umesto Milunovića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

17:29

66. minut - Izmene!

Dvostruka promena Miloša Milojevića. Na povredu se požalio Spajić pa umesto njega na teren ide Strahinja Eraković, dok Irakli Azarov menja Rodića.

17:28

64. minut - Preti Radnički!

Dve odlične prilike, prvo preko Vidovića i zatim preko Zorića domaći tim nije uspeo da pretvori u gol. Obe prilike domaći tim je imao nakon što su defanzivci Crvene zvezde izgubili loptu u opasnoj zoni, nekoliko metara pred golom Nikole Vasiljevića.

17:20

57. minut - KATAI!

Najbolju priliku na meču, verovatno i jedinu pravu, Aleksandar Katai imao je nakon kornera sa desne strane. Glavom je uputio udarac, ali je Leković uspeo da izbaci loptu u korner.

17:08

46. minut - Izmene!

Umesto Ivanovića koji se povredio u finišu prvog dela, za domaći tim će u nastavku meča nastupati Dajan Ponjević. Takođe, na terenu je Evandro koji menja Jovanovića. Crvena zvezda je obavila dvostruku izmenu, umesto Lekovića i Mitrovića na terenu su Lazar Nikolić i Nikola Mituljikić. Zvezda će sada promeniti formaciju, odustati od sistema sa tri defanzivca i preći na 4-2-3-1.

16:50

POLUVREME - 0:0!

Bez velikih šansi u Kragujevcu, ostali su Radnički i Crvena zvezda "dužni" gledaocima na stadionu. Gosti nisu uspeli na pravi način da materijalizuju terensku inicijativu i posed od skoro 70 odsto, dok je domaćin uputio samo jedan udarac. Nadamo se boljem fudbalu u nastavku meča.

16:45

44. minut - Borba!

Rasplamsalo se u Kragujevcu, nekoliko dobrih napada na obe strane terena mogli bi da nam uliju nadu pred nastavak susreta. Prvo je zapretio Marko Rakonjac, a zatim je Đorđe Jovanović bio glavni akter u dve kontre koje je domaći tim povukao. Ipak, bez ozbiljnijih šansi

16:39

38. minut - Vrlo mirno!

Crvena zvezda je preuzela terensku inicijativu u Kragujevcu, ali za sada nema velikih šansi za šampiona. Napadački trougao u kojem su Katai, Mijatović i Rakonjac još nije pronašao rešenje za odbranu domaćeg tima.

16:30

28. minut - Izmena!

Umesto Vidosavljevića koji ne može da nastavi meč na terenu je Dragoljub Srnić. On će nastupati na mestu defanzivnog veznog, dok Zorić dobija nešto ofanzivniju ulogu.

16:24

23. minut - Igra se...

Nekoliko desetina sekundi trajao je prekid meča zbog povrede Milutina Vidosavljevića, ali je meč u Kragujevcu nastavljen. Za sada nema velikih šansi na stadionu "Čika Dača".

16:11

10. minut - Oštro!

Nekoliko oštrijih startova videli smo na početku meča u Kragujevcu, iako nijedan od timova nema imperativ pobede.

16:01

1. minut - Počinjemo!

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca i Crvene zvezde započeli su prvi meč u 36. kolu Superlige.

15:50

Intervju sa Joksimovićem!

Pre početka plej-ofa Superlige MONDO je pričao sa Dejanom Joksimovićem. Pod njegovom komandom Kragujevčani su prebacili sva očekivanja u ovoj sezoni. 

15:35

Službena lica!

  • Glavni sudija: Đorđević Nikola
  • Prvi pomoćni sudija: Živin Svetozar
  • Drugi pomoćni sudija: Beljin Goran
  • Četvrti sudija: Srećković Marko
  • Delegat: Starčević Saša
  • Kontrolor suđenja: Krstić Dragan
  • VAR: Živković Aleksandar
  • AVAR: Petrović Oliver
15:20

Rezervisti!

Radnički: Raičević, Mladenović, Evandro, Maksimović, Malić, Milojević, Ponjević, Srnić, Tomović, U. Vidović, Đurić

Crvena zvezda: Borjan, Azarov, Bukari, Eraković, Ivanić, Krstičić, Mituljikić, L. Nikolić, Prucev, Vigo 

15:05

SASTAVI!

Radnički: Leković - Miličić, Ivanović, M. Mitrović, Pecelj - M. Vidović, Zorić - Vidosavljević, Čolović, Jovanović - L. Milunović

Crvena zvezda: Vasiljević - N. Milunović, Leković, Spajić - S. Mitrović, Kangva, Mijailović, Rodić - Katai, Mijatović - Rakonjac

14:55

Dobar dan!

Fudbaler Crvene zvezde gostovanjem Radničkom u Kragujevcu otvaraju 36. kolo superlige za ovu sezonu. Dva tima koja u prvenstvu nemaju takmičarske ambicije do kraja sezone jer je jasno da su sve ciljeve ispunili odigraće meč po idealnim vremenskim uslovima u srcu Šumadije.

Ukratko

  • Radnički 1923 - Crvena zvezda 1:1
  • 36. kolo Superlige
  • Meč bez značaja
učitaj još +