Fudbal

Budućnost (Popovac) – Radnički (Pirot) (nedelja, 21. maj, 17:00)

Izvor Promo

Derbi meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Izvor: Promo

Ako situacija u Srpskoj ligi – grupa Istok ostane nepromenjena, u Prvu ligu će Radnički iz Pirota. Do kraja je samo četiri kola i Piroćanci su u dobroj poziciji, ali je pred njima jedan od najtežih ispita u ligi, gostovanje u Popovcu.

Budućnost je trećeplasirana na tabeli i čini se da je jedina koja je ove sezone koliko-toliko uspela da parira Dubočici i Radničkom. Pre dva kola upravo su Popovčani odigrali nerešeno u Leskovcu i tako u dobru poziciju doveli Piroćance, ali zato sada mogu ponovo da odigraju rasterećeno protiv favorita i pomrse mu račune. Nažalost po Budućnost, njen zaostatak za vodećima je 10 bodova, tako da ne mogu da razmišljaju ni o čemu boljem nego li trećem mestu.

Zanimljivo, u prvom delu sezone Budućnost je sa ubedljivih 3:0 odnela bodove iz Pirota, a pošto su i prošle sezone pobedili na svom terenu sa 4:2, može se reći da su Popovčani favoriti, bez obzira na važnost duela za tim Radničkog.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.