Hit!

SRPSKI FUDBALER NAPRAVIO LUDNICU U SARAJEVU! Izborili Evropu, a on RAZVUKAO harmoniku - saigrači ga kitili parama! VIDEO

Autor Dušan Ninković

Pokazao zavidno umeće sa instrumentom u rukama!

Izvor: Youtube/Oslobodjenje/Printscreen/Društvene mreže

Fudbaleri Sarajeva su impresivnom pobedom (5:2) u Mostaru obezbedili izlazak u Evropu, a na proslavi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine zablistao je srpski fudbaler. Slaviša Radović (29), levi bek rođen u Zvorniku i nekadašnji mladi reprezentativac Republike Srpske, istakao se tokom proslave i pokazao da je virtuoz na harmonici!

Saigrači, ali i navijači Sarajeva ostali su u šoku kada je fudbaler sa sprskim pasošem "rastegao" harmoniku tokom proslave upriličene zbog još jednog izlaska u Evropu velikana bosansko-hercegovačkog fudbala. Slaviša, koji je u karijeri igrao i za srpske timove poput Vojvodine, Zemuna i Voždovca, već godinama važi za jednog od najboljih defanzivaca u Premijer ligi BiH. Očigledno mu to nije jedini adut da među saigračima u svlačionici bude omiljen. Pogledajte kako Radović svira harmoniku koju su saigrači okitili novčanicama:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Pobedom nad Veležom u Mostaru Sarajevo je obezbedilo mesto u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu idućeg leta. U poslednjoj rundi Premijer lige BiH momci u bordo dresovima pokušaće da odbrane treću poziciju, koju želi da im preotme gradski rival, dok su na prve dve pozicije već dugo sigurni Zrinjski koji je šampion i banjalučki Borac koji je najbliži pratilac. Pogledajte tabelu: 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt