Reakcija!

OGLASIO SE FUDBALER KOLUBARE! Reprezentativac BiH nakon IZBACIVANJA iz Superlige: "Ružno je, kao da smo učestvovali..."

Autor Dušan Ninković

Prvotimac Kolubare reagovao na optužbe o nameštenim mečevima i odbio sve navode o tome!

Izvor: Youtube/MKS CracoviaTV/printscreen

Fudbalskom klubu Kolubara oduzeto je devet bodova nakon što je FSS dobio materijal iz UEFA o nameštanjima utakmica u prolećnom delu sezone. Prvo se oglasio klub koji bi sa takvim bodovnim saldom direktno ispao u Prvu ligu Srbije, a zatim i jedan od najvažnijih igrača ekipe - centralni vezni Damir Sadiković (28).

Bosansko-hercegovački fudbaler rođen u Kelnu stigao je na početku sezone u Kolubaru kao jedno od najvećih pojačanja, ali se baš njegovo ime provlači kroz medije. Nekadašnji fudbaler Željezničara iz Sarajeva odbacio je bilo kakve optužbe na svoj račun i istakao da sebi nikada ne bi isprljao karijeru na takav način.

"To je malo smešno, iskreno. Pogotovo za Tatomirovića i za mene, mediji prenose u ružnom kontekstu, ispade kao da smo mi učestvovali. Mislim smešno je pričati, neka se sve pogleda, nikada sebi u karijeri ne bih to dozvolio", rekao je Sadiković za SportSport.ba i nastavio: "Ne bih nikada tu mrlju napravio u karijeri. Znam da sam čist sto posto. Ružno je što me novinari spominju. Što se tiče Kolubare, ja ne znam što je izbačena, iskreno. Ali opet što se tiče mojih nastupa, čisto je sve 300 odsto. Žao mi je i ostalih momaka što prolaze kroz ove stvari. Ružna se situacija napravila i nadam se će prava istina izaći na videlo."

Fudbaler koji je svojevremeno upisao i jedan nastup za reprezentaciju BiH tvrdi da on nije učestovao u nameštanjima u srpskom fudbalu i da je sve mečeve odigrao najbolje što može! "Što se mene tiče, niko nikada me niko nije ni nazvao da mi kaže lakše malo, spusti gas, hajmo se dogovoriti. Svaku utakmicu sam igrao čist, onako kako znam, čak sam imao i dobrih utakmica u plej-autu. Opet kažem, ružno je što se to spominje u kontekstu koji nema veze sa mnom", zaključio je fudbaler sa 30 mečeva i dva gola u srpskom fudbalu ove sezone.