Hit!

PAS PREKINUO FINALE KUPA REPUBLIKE SRPSKE: Borac i Laktaši igrali za trofej, a on postao ZVEZDA u Banjaluci! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

U finišu prvog poluvremena finala Kupa RS između Borca i Laktaša, najviše pažnje izazvao je simpatični ljubitelj fudbala koji je nakratko prekinuo meč.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbalerci Borca i Laktaša sastali su se na Gradskom stadionu u Banjaluci kako bi odigrali finale Kupa Republike Srpske, ali važan meč koji su imali u rasporedu nije tekao po planu. Razlog za to je i pas, kojem su kolege iz banjalučke redakcije MONDA iz logičnih razloga dali ime "Žućo", a koji je ušetao na teren i legao na kišom natopljenu travu.

Bilo je to u samom finišu prvog dela meča, dok je Borac imao minimalnu prednost u finalu. Susret je morao da bude prekinut, a Laktašima kao da je prijala ta pauza jer su nekoliko desetina sekundi kasnije izjednačili i rezultatom 1:1 otišli na odmor. Ipak, to im nije bilo dovoljno - tim iz Banjaluke je i u nastavku meča postigao gol kojim je stigao do trofeja. Da li će se meč pamtiti zbog toga, ili zbog "Žuća", videćemo. Pogledajte gosta na terenu:

Nije se uplašio ni kada su mu prišli fudbaleri Laktaša i Borca, već se izvrnuo na leđa kako bi im pokazao gde najviše voli da ga češkaju. Bio je malčice iznenađen kad su ga redari podigli i izneli sa terena Gradskog stadiona, verovatno ubeđen da je na ogromnom travnatom tepihu mesto njemu a ne fudbalerima koji se bore za trofej. Ovako je to bilo: