BORBA!

ČUKARIČKI BEZ TRI ZVEZDAŠA, A KOGA ĆE BIRATI MILOJEVIĆ? Ovo su sastavi za finale Kupa Srbije! (ANKETA)

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda i Čukarički sastaju se večeras u finalu Kupa Srbije.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda i Čukarički sastaju se večeras od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" u finalu Kupa Srbije, pa ostaje još samo da vidimo da li će Miloš Milojević na rastanku sa klubom osvojiti "duplu krunu", inače treću u nizu za crveno-bele, ili će Dušan Kerkez sa "brđanima" napraviti veliko iznenađenje. U slučaju da osvoje Kup, to će biti drugi trofej u istoriji kluba sa Banovog brda koji je prethodni put 2015. godine sa Vladanom Milojevićem iznenadio Partizan.

Znaju dobro na Brdu da ne mogu da prete Crvenoj zvezdi, iako je iza njih istorijska sezona u kojoj se i dalje bore za drugo mesto koje vodi u Ligu šampiona, posebno nakon što je postalo jasno da u finalu neće moći da računaju na trojicu igrača koje im je upravo srpski prvak pozajmio.

Vladimir Lučić, Zoran Popović i Radovan Pankov neće biti u sastavu Čukaričkog zbog administrativnih prepreka, iako bi sasvim sigurno počeli meč za trofej - samo da nisu igrači Crvene zvezde. Zbog toga će Kerkez morati da "miksa" i da izabere trojicu drugih igrača koji će moći da pariraju crveno-belima koji će gotovo sigurno igrati sa najboljim timom, pošto je Milojević najavio da nije trenutak za "igranje".

"Finale Kupa Srbije je suviše bitan događaj da bi se eksperimentisalo. Svi su tu, spremni, imam 24 igrača na raspolaganju, moraću četvoricu da ostavim van sastava, ali se nadam da će prvih 11 uz pet koji uđu sa klupe biti maksimalno motivisani i spremni, te da ćemo u lepom ambijentu svi uživati u fudbalu", kazao je trener Crvene zvezde.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


CRVENA ZVEZDA: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Azarov - Mijailović, Kanga - Bukari, Katai, Ivanić - Pešić.

ČUKARIČKI: Belić - Stevanović, Drezgić, Gajić, Tošić - Docić, Miladinović - Tomović, Ivanović, Adžić - Badamosi.