Heroj!

ZVEZDIN JUNAK ZAVRŠIO U VAZDUHU! Pešić srušio Čukarički, pa nije mogao da odgovara na pitanja - saigrači ga bacili!

Autor Dušan Ninković

Fudbaleri Crvene zvezde želeli su da pobedu koja im je donela trofej proslave sa čovekom koji je najzaslužniji za nju.

Izvor: Twitter/ZvezdaTV_fkcz/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije i treću "duplu krunu" u nizu, a junak pobede u finalnom susretu bio je napadač Aleksandar Pešić. Dvostruki strelac na meču protiv Čukaričkog imao je jedan neočekivan potez u toku same utakmice, a zatim dao zanimljivu izjavu nakon pobede. Sve to desilo se pre nego što su saigrači rešili da ga bace u vazduh i tako proslave osvajanje trofeja.

Dok je "Šilja" davao izjavu za klupsku televiziji, njemu su sa leđa prišle kolege iz tima, koji su rešili da baš pred kamerama proslave pobedu u utakmici za trofej. Kako je Pešić bio ključan čovek za osvajanje trofeja, logično je da on završi u vazduhu! Pogledajte kako je to izgledalo:

U ekipi koja je Aleksandra Pešića podigla u vazduh našli su se Mirko Ivanić, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović i Marko Rakonjac, dok je mladi Stefan Leković "zakasnio" na žurku, pa je stigao samo da polije vodom dvostrukog strelca u finalnom meču. Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča:

Inače, Čukarički je na stadionu "Rajko Mitić" imao prednost iz prvog dela igre, nakon što je Marko Docić pogotkom direktno iz kornera šokirao sve na stadionu pa tako i Milana Borjana. Crveno-beli su morali da naprave preokret u nastavku susreta, a Pešić je pogađao glavom nakon centaršuta Kangve i nogom nakon asistencije Ivanića.