BOMBA!

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA VODI BANJALUČANE U EVROPU! Iz Humske otišao za 1.700.000 evra, sad stiže u Borac!

Autor Dušan Ninković

Nemanja Mihajlović i Zoran Kvržić biće prva pojačanja FK Borac u letnom prelaznom roku.

Izvor: MN Press

Nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović (27) biće prvo pojačanja banjalučkog Borca za novu sezonu u Premijer ligi BiH, ali i obavezama koje "Velikan iz Platonove" ima u evropskim kvalifikacijama, javlja ATV. Mihajlović, koji igra na krilnoj poziciji, ovu sezonu proveo je u redovima dobojske Sloge, a prošao je omladinsku školu FK Rad iz Beograda. U fudbalsku orbitu lansirao se nakon sezone provedene u Partizanu, što mu je i donelo transfer težak 1.700.000 evra!

Mihajlović je po odlasku iz Humske ulice nosio još dresove Herenvena, poljske Arke, turskih Boluspora i Balikerispora, kao i subotičkog Spartaka. Nekadašnji ofanzivac tima iz Humske slovi za brzonogog krilnog fudbalera i trebalo bi da predstavlja veliko pojačanje za banjalučki klub u ofanzivnom delu igre.

Navodno, Nemanja Mihajlović nije jedino pojačanje koje su Banjalučani već dogovorili za narednu sezonu. Iskusni Zoran Kvržić, nekadašnji reprezentativac BiH, minulu sezonu proveo je u redovima Šibenika, a od leta će nositi dres Borca. Rođen je u Tesliću, 7. avgusta 1988. godine, a najveći deo svoje karijere proveo je u hrvatskim klubovima. Nastupao je u Turskoj i Italiji, kao i u moldavskom Šerifu. Od Kvržića u Borcu očekuju da donese stabilnost u zadnjoj liniji, a svojim ofanzivnim kvalitetima po bokovima dodatno pojača ofanzivni deo igre "crveno-plavih".