Fudbal

Gledajte prenose uživo i rešite par više

Izvor Promo

Među strastvenim kladioničarima postoji izreka „Nikada se ne kladi na utakmicu čiji ćeš prenos gledati“, a zašto je to tako, poznato je samo njima.

Izvor: Promo

S druge strane, većina nas voli da opušteno gleda utakmicu, možda nešto gricka i popije, i uživa u sportskim bravurama na ekranu dok je tu negde i tiket koji će pojačati ugođaj. Najpre, ljudski je navijati za nekoga ili barem simpatisati neki tim koji će se često naći među odabranima na tiketu, ali nije uvek slučaj da možemo da gledamo mečeve koje bismo želeli.

I sa te strane, MerkurXtip priskače u pomoć i od sada je moguće gledati mnogobrojne sportske događaje na njihovoj platformi pa je gotovo sigurno da vrhunski sportski događaj neće proći, a da nećete moći da ga gledate. U MerkurXtip-u moguće je odigrati tiket i gledati utakmice na mobilnom uređaju, tabletu ili računaru i to potpuno besplatno. Jedini „uslovi“ su da budete ulogovani i da na računu Xtip Naloga imate minimalno 20 dinara. Uz to, lako ćete videti sve utakmice čije prenose možete da gledate uživo jer će kod svake stajati znak „PLAY“. Vaše je samo da kliknete i prepustite se uživanju.

„Uživo prenosi“ na platformi MerkurXtip-a već su postali deo svakodnevnice jer su mnogobrojne utakmica na samo „klik“, a trenutak za aktiviranje veoma je pogodan jer su sva najkvalitetnija fudbalska prvenstva u Evropi na nekoliko kola do kraja pa je važno ispratiti završnicu, a dobro znamo da golovi pljušte u poslednjim kolima i užitak će biti utoliko veći.

Pored fudbala, već 28. maja kreće teniski grend slem „Rolan garos“, kao i odbojkaška Liga nacija, uz već Formulu 1 i MotoGP kao standardne delove svačijeg sportskog vikenda. Zato treba iskoristiti sjajnu ponudu MerkurXtip-a i iskombinovati sve sa besplatnim prenosima utakmica.

Ako vam to nije dovoljan razlog, pazite sada ovo! U toku je sjajna kampanja MerkurXtip-a pod nazivom „Par više reši i milion ti se smeši“ koja traje do 12. juna, a u njoj će svakoga dana neki igrač dobitnim tiketom koji bude imao najviše pogođenih parova kvote 1.35 i veće, dobiti poklon od 100.000 dinara. Eto koliko je jednostavno doći do nagradnih 100.000 dinara, ali kako smo navikli, MerkurXtip uvek pruža više, pa je tako i sada. Najbolja tri tiketa, odnosno tri dobitna tiketa sa najviše pogođenih parova sa kvotom 1.35 i većom, biće posebno nagrađeni. Tiket sa najviše pogođenih parova dobiće 1.000.000 dinara, drugo mesto nosi 500.000, a treće 300.000 dinara. Sada smo sigurni da smo vam skrenuli pažnju, a reći ćemo da je trenutno prvoplasirani tiket sa 16 pogođenih parova (pojedinačne kvote 1.35 i veće), drugoplasirani je sa 15, a trećeplasirani sa 13 parova. Nama to ne zvuči kao pretežak zadatak, zato nije kasno da se do 12. juna uključite u akciju i budete među najbolja tri.

Pravo je vreme da se igrate sa MerkurXtip-om jer kod njih, svaki vaš pogodak vredi više, a kampanje i razne akcije, kako online tako i u lokalima, ređaju se kao na traci! Sve više o ovoj, ali i ostalim aktuelnim akcijama možete naći na promo stranici MerkurXtipa.