Tu je!

ZVEZDO, TRENER JE STIGAO U BEOGRAD! Crveno-beli slave DUPLU KRUNU, a Izraelac gleda svoj novi tim! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Veliko slavlje crveno-belih u Beogradu ispratiće i čovek koji uskoro seda na klupu srpskog šampiona.

Izvor: Instagram/scoutpush/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde će na svom stadionu, utakmicom protiv novog Pazara, završiti sezonu u kojoj su osvojili oba domaća trofeja. Biće to prilika za proslavu, ali po svemu sudeći i za upoznavanje sa novim šefom stručnog štaba koji će morati naporno da radi. Kako je od ranije poznato izraelski stručnjak Barak Bahar zameniće na klupi Miloša Milojevića. I već je stigao u Beograd!

Fotografija koja je u subotu uveče preplavila internet pokazuje dosadašnjeg trenera Makabija iz Haife na aerodromu, zajedno sa saradnicima koji će mu pomagati i u srpskom klubu. Kompletan tim koji Izraelac vodi za sobom stigao je u Beograd i na stadionu "Rajko Mitić" će ispratiti proslavu "duple krune".

Zajedno sa novim trenerom Zvezde u Srbiju su doputovali Gaj Carfati, Gaj Vajsinger, Adam David i Dani Inbar, kao i menadžer talentovanog izraelskog stručnjaka. Nezvanično, konferencija za medije na kojoj će Barak biti predstavljen kao novi trener Zvezde održaće se u ponedeljak, nakon čega će višestruki šampion Izraela imati priliku da ponovo nakratko otputuje u rodnu zemlju.

Pripreme za sezonu u kojoj će Crvena zvezda igrati grupnu fazu Lige šampiona trebalo bi da počnu 19. juna, a dan kasnije će se ekipa preseliti na Zlatibor i tamo odraditi prvi deo ciklusa. Po informacijama koje su se ranije pojavljivale u javnosti, Zvezda ima u planu da kompletne pripreme provede u Srbiji, dok je tokom leta planirana i poseta turniru u Sankt Peterburgu gde bi se crveno-beli odmerili sa nekoliko kvalitetnih rivala.