Fudbal

MITROV KOŠMAR IMA IME - MANČESTER JUNAJTED! Na čuvenom stadionu mu postaje MUKA da igra fudbal

Autor Mladen Šolak

Golgeter Fulama nije iskoristio jedanaesterac na Old Trafordu

Izvor: Profimedia

Srpski centarfor Aleksandar Mitrović nije iskoristio penal na gostovanju svog Fulama Mančester junajtedu na Old Trafordu. On je gađao u levu stranu golmana Davida De Hee, koji je "pročitao" gde će lopta otići i "skinuo" je taj udarac srpskog golgetera.

Protiv Junajteda Mitrović je ovog proleća već dao gol, u utakmici FA Kupa, a onda je u istom tom meču dobio i isključenje, pa zbog nasrtaja na sudiju nije igrao nedeljama. Sada kao da je želeo da želeo da "spere" tu neprijatnu epizodu golom iz jedanaesterca, ali nije uspeo da pogodi.

U trenutku u kojem Mitrović nije iskoristio penal Fulam je vodio 1:0 golom Tetea u 19. minutu, a nedugo nakon toga Mančester junajted izjednačio je na 1:1. Džejdon Sančo je iz peterca "ćušnuo" loptu u gol Fulama i sigurno da je u tom trenutku Mitroviću postalo još teže zbog promašaja.

Mitrović je ove sezone postigao 15 golova, od čega čak 14 u Premijer ligi, a jedanaesterce nije iskoristio i u meču protiv svog bivšeg kluba, Njukasla, kao i na startu sezone, na gostovanju Vulverhemptonu i potom u meču protiv Sautemptona, neposredno nakon Mundijala.