Fudbal

MARAKANA GORELA, A NOVI PAZAR KVARIO ZVEZDI PROSLAVU TITULE! Usred vatre i dima, crveno-beli NISU pobedili za kraj FOTO

Autor Mladen Šolak

Crvena zvezda odigrala nerešeno protiv Novog Pazara na prosavi titule

Izvor: MN Press

Crvena zvezda odigrala je nerešeno sa Novim Pazarom (2:2) na proslavi osvajanja 34. titule prvaka Srbije. Pred više od 30.000 gledalaca na "Marakani", tim Miloša Milojevića rastao se sa trenerom i pojedinim igračima primivši dva gola od gostiju koji su tako osvojlii prvi bod u plej-ofu.

Tim Miloša Milojevića je na njegovom oproštaju dva puta vodio - pogocima Gelra Kange u 53. minutu i Stefana Lekovića u 71, a Pazarci su oba puta odgovorili, golovima Miljana Momčilovića u 60. minutu i Slobodana Stanojlovića u 74. Zbog velike bakljade i vatrometa Delija, meč je bio produžen za više od 12 minuta, ali crveno-beli nisu uspeli da u tom periodu postignu gol i završe sezonu pobedom u još jednoj utakmici bez takmičarskog značaja, kakve su igrali nedeljama unazad u Superligi.

Od ponedeljka i promocije novog trenera Baraka Bahara, koji je u nedelju uveče sedeo u loži sa generalnim direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem, u Ljutice Bogdana više neće biti paradno, već radno, zato što će pripreme za novu sezonu početi za nekoliko nedelja i označiće i start novog ciklusa na "Marakani". Pogledajte slike šampionske žurke kojom je završena sezona: