KO DOLAZI?

DA LI BAHAR RAČUNA NA PEŠIĆA? TERZIĆ SE "UBACIO" I ODGOVORIO: Dovodimo dva špica, ali to ne znači ono što mislite!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda izgleda računa na Aleksandra Pešića i sledeće sezone iako dolazi konkurencija.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić/MN Press

Crvena zvezda je danas predstavila novog trenera Baraka Bahara koji je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom i cilj koji je pred njim je da napravi iskorak u Ligi šampiona jer će biti u trećem šeširu na žrebu grupne faze. Da bi došlo do ispunjenja ciljeva, potrebna su i pojačanja, pa tako crveno-beli već dva meseca sa Izraelcem prave planove za novu sezonu i već znaju ko su mete.

Upravo je Bahar dobio "sto pitanja o pojačanjima", o kojima nije želeo mnogo da govori novinarima, dok je generalni direktor Zvezdan Terzić tek nešto malo više bio otvoren na ovu temu. "Biće rekonstrukcije tima", rekao je Terzić uz opasku da su blizu dvojica napadača.

Da li dolazak dvojice napadača znači i odlazak Aleksandra Pešića? Napadač iz Niša je imao vrlo nekonstantnu sezonu koju je na kraju završio sa sjajnim brojkama (16 golova i 10 asistencija), ali često se potencira da ne trpi kritike i da zbog toga ponekada dolazi do problema, što smo videli u finalu Kupa Srbije kada je gurao Aleksandra Dragovića. Uz to, često se potencira i da nije golgeter koji je potreban za Ligu šampiona.

Terzić se na to pitanje ubacio i objasnio da dolazak dvojice napadača ne znači odlazak Pešića jer su im potrebna četvorica, na šta se nasmejao i Bahar: "Znam Aleksandra Pešić, pogađao je protiv mene u Izraelu, pogodio je protiv mene i u Zvezdi. On je vrlo dobar igrač, ali neću pričati pojedinačno o imenima fudbalera", kazao je trener kome je obećan meč sa Đokovićem.