Kraj!

PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA NAKON KATASTROFALNE SEZONE! Nekada blistao u crno-belom, sada nije uspelo - već je bivši!

Autor Dušan Ninković

Nekada jedan od najbitnijih igrača u klubu, drugi mandat završava neuspešno, uz mnogo problema koje je imao tokom godinu i po dana.

Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan je odigrao sezonu za zaborav i prvenstvo Srbije završio tek na četvrtoj poziciji, pa je jasno da se u klubu moraju napraviti rezovi. Promene su logične, a prvi koji je spakovao kofere i napustio stadion u Humskoj je iskusni Ljubomir Fejsa (34), čiji povratnički mandat u crno-belom dresu nije prošao u skladu sa očekivanjima.

Fejsa se vratio u Partizan u januaru 2022. godine, nakon što je nekoliko meseci bio bez angažmana. Tada se očekivalo da će, nakon što sanira povredu i obavi pripreme sa timom uspeti da se vrati na prepoznatljiv nivo, ali su navijači u prethodnih godinu i po dana retko viđali Ljubomira Fejsu u blistavim izdanjima. Nekadašnji reprezentativac Srbije predugo se mučio sa povredama i fizičkom spremom, pa ne čudi što na terenu nije prikazivao partije koje su mu svojevremeno davale minutažu i u ozbiljnim evropskim timovima.

Podsećamo, Fejsa je 2008. godine stigao iz kulskog Hajduka u Partizan i tada je bio deo velikih uspeha crno-belih. Kasnije je nosio dres Olimpijakosa, Benfike, Alavesa i Al-Ahlija iz Saudijske Arabije, da bi u finišu karijere ponovo obukao dres u kojem se proslavio. Pogledajte kako se oprostio od Partizana:

U komentarima ispod objave javili su se doskorašnji saigrači Ljubomira Fejse koji su mu poželeli sve najbolje u nastavku karijere. Komentare su, između ostalih, ostavili Patrik Andrade, Slobodan Urošević, Miloš Jojić, Bibars Natho, Siniša Saničanin, Samed Baždar, Danilo Pantić...